Europa wil Syrie helemaal kapotmaken

Daar is Assad vast van onder de indruk.

Kun je het je voorstellen? Ik wel:

De Europese ministers van Buitenlandse Zaken plannen maandag een reeks nieuwe sancties tegen het Syrische regime van president Basjar al-Assad. Dat heeft de Duitse minister Guido Westerwelle zondag bevestigd. De EU denkt onder meer aan het blokkeren van de uitbetaling van projectleningen van de Europese Investeringsbank, maar ook aan een inreisverbod voor een reeks regimegetrouwen.

Zo, zo, nou, nou, poe, poe. Hier gaan Assad en zijn mede-psychopaten ongetwijfeld helemaal aan kapot, inderdaad. Nog een paar uur en dan verwacht ik een lange excuusbrief van ze – en natuurlijk een aankondiging dat Assad het bijltje erbij neergooit en vrije verkiezingen uitschrijft.

Ja, zo gaat dat immers, zeker met Arabische dictators, zoals Assad. Die staat erom bekend dat hij altijd heel snel toegeeft aan buitenlandse druk en dat hij het bijzonder belangrijk vindt wat de rest van de wereld van hem denkt.

Afbeelding: Photobucket.com.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. Willem Doorsnee

    Vreselijk voor die mensen daar maar beter niet mee bemoeien. Voor je het weet komt er weer een golf van die knakkers asiel vragen. Wie maakt er trouwens eens een reportage over al die naffers die via Lampedusa in Europa zijn binnengedrongen?

  2. Trudy

    Hopelijk wordt de spoor van ellende die het westen voert in het M.O.. tegen hen gebruikt.!  Zal ze leren om  hun democratie door hun strot te persen…

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.