Hypocriet gehuil van gearresteerde Sint-verstoorder

Een jongeman heeft gisteren geprobeerd de intocht van Sinterklaas te Dordrecht te ontheiligen door er rond te lopen met een t-shirt met daarop de tekst “Zwarte piet is racisme.

De politie verzocht de man op te krassen en het feest vooral een feest te laten. ’t is een kinderfeest, geen Occupy. “Ik heb helemaal niets gedaan,” roept de man terwijl hij wordt afgevoerd. Jawel, mafkees, dat heb je wel, je hebt geprobeerd een volksfeest te verstieren met onzinnige aantijgingen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

8 reacties

 1. Breinbrouwsels

  Normaal gesproken wordt iemand met een simpele arm-, pols- of vingerklem piepend en met rollende oogjes van de pijn bij elke ongewenste beweging discreet afgevoerd. Leren die agenten opbrengtechnieken alleeen nog maar met behulp van videospelletjes of Legopoppetjes?

 2. cmsuijkerbuijk

  Zeg eens hoe dan?

 3. Nittickson

  Klopt, zoals u het zegt is het precies en de politieagenten hadden de zaak van deze zeikneger niet beter kunnen dienen als ze zelf van voren af aan in het complot hadden gezeten. Je zou verwachten dat professionele ordebewaarders wel een discretere manier zouden weten om iemand af te voeren dan met drie grote lompe kerels op zijn nek spingen.

 4. Trudy

  Oh weer zo’n cultuur-arme buitenlander die zich associeert met Zwarte Piet..Wat moet je met zulke domme nuttelozen in de samenleving?.

 5. Zakk

  @Nittickson:

  Wat bedoel je precies met “veel geweld”? Deze jongen gebruikt een taktiek die zoveel (vooral linkse) demonstranten gebruiken als ze gearresteerd worden: niet meelopen zodat je gesleurd wordt (for dramatic effect) en dan schreeuwen dat je zo’n pijn hebt en ze je botten breken. Het is een toneelstukje, bedoeld voor propaganda.

 6. Nittickson

  Je weet nauwelijks wat je lomper en botter moet vinden: de demonstrant of die Dordtse politieagenten – normaal met geen stok van achter de koffie weg te slaan – die nu voor het oog van talloze geschrokken kleine kindertjes zwarte piet met veel geweld arresteren. Had dat nou niet anders gekund?

 7. Nittickson

  Wat Breinbrouwsels op 13 november, 2011 – 10:48 zegt.

 8. Willem Doorsnee

  Zegt-ie telkens. Nou dat weten wij ook wel, dat is nou juist het punt met dat soort figuren. Maar wel flink genoeg om een kinderfeest te verstoren. Goed gelukt hoor wees er maar trots op.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.