Ajax-hooligan had al stadionverbod

Oh jee. 

De hooligan die de keeper van AZ gisteren aanviel had al een stadionverbod.

Dat bericht Spitsnieuws.nl:

Het zou gaan om een man uit Almere, zo melden verschillende bronnen. De politie wil het gerucht vooralsnog niet bevestigen om de privacy van Almeerder te waarborgen, meldt Omroep Flevoland.

Dat vind ik dus echt ongelooflijk. Deze vent heeft al een stadionverbod. Waarom wordt hem dan toch nog de hand boven het hoofd gehouden?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

6 reacties

 1. Primo Mattino

  Als als als……..

  Mijn wijze oude moeder zei altijd: “als mijn opoe wieltjes had, kon ze rijden”

  To hell met de privacy van de teringlijers die alles wat leuk is voor rest verpesten.

 2. Richard de II2

  1. “Too hell with privacy”: als straks de genoemde man wordt bezocht door rancuneuze supporters en het blijkt het verkeerde huis te zijn mogen we dan ook jouw naam doorgeven aan het slachtoffer?

  2. De clubs vragen er zelf om. Er is geen sprake van dat het soft- en harddrugsgebruik van de supporters door de clubs veroordeeld wordt. Met 40.000 man op de tribune zijn er dan altijd een paar die gek worden.

 3. Raaf

  Had Ajax enige fatsoen in hun donder (wat ze dus knlaarblijkelijk niet hebben) dan trokken ze zich terug uit het beker tournooi.

  Maar nu hoor ik net Slob op radio 1 die zegt dat Ajax er niks aan doen en dat de wedstrijd gewoon uitgespeeld moet worden.

  Vreselijke vent. 

 4. Julius

  Trots tussen vader Jan en Oom Ben, met een broodje rookworst..

 5. Michael van der Galien

  Dames en heren, wij hebben bericht gekregen dat de man waarvan hier gedacht wordt dat het de dader is… de dader feitelijk niet is. Zodoende heb ik de reacties met daarin de naam van de man en het bedrijf verwijderd. Dit is dus niet omdat ik de privacy van de dader wil beschermen, maar omdat het hier blijkbaar NIET om de dader gaat.

 6. Primo Mattino

  om die idiotie van zgn. privacybescherming af te schaffen. Als ze gewoon naam en toenaam hadden genoemd, was deze andere persoon er niet mee niet lastig gevallen.

  Hier staan al die opgepakte mafiosi dagelijks met foto voor- en achternaam, woonplaats en adres gewoon in de krant, op internet en op tv. Geen vergissing mogelijk dus.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.