Koeman niet tevreden met Vlaar

Terugval.  

Dat gaat niet helemaal zoals gepland:

De coach wees met de beschuldigende vinger naar het centrum van zijn defensie en in het bijzonder naar Ron Vlaar. De aanvoerder slaagde er volgens Koeman niet in de organisatie op poten te zetten. ‘Als een tegenstander tactisch iets anders speelt dan wij gewend zijn, komen wij meteen in de problemen,’ zuchtte Koeman na afloop. ‘De organisatie viel weg, de communicatie ontbrak.’

Ik kan me voorstellen dat Koeman zich zorgen maakt over Vlaar. De verdediger moet toch een beetje de captain zijn van het team; de echte leider. Als hij een terugval heeft, geldt dat ongetwijfeld ook voor zijn ploeggenoten, die behoorlijk op hem leunen.

Hoe kan dit gebeuren? Hoe kan het dat Vlaar niet meer zo scherp is?

Foto: Wikimedia Commons / Paul Blank.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.