Pim Fortuyn werd geleefd door de media

Foto:

In de laatste aflevering van het AVRO-programma Edwin zoekt Fortuyn vertelt voormalig LPF'er Mat Herben hoe de agenda van Pim Fortuyn eruitzag rond de verkiezingen in 2002. In feite werd Fortuyn geleefd door de media, die hem allemaal dezelfde vragen stelden: 'Bent u extreem-rechts? Bent u de Nederlandse Jörg Haider?' Een beter voorbeeld van een linkse media bias (in Nederland, maar net zo goed wereldwijd) bestaat er niet.

In de laatste aflevering van het AVRO-programma Edwin zoekt Fortuyn vertelt voormalig LPF’er Mat Herben hoe de agenda van Pim Fortuyn eruitzag rond de verkiezingen in 2002. In feite werd Fortuyn geleefd door de media, die hem allemaal dezelfde vragen stelden: ‘Bent u extreem-rechts? Bent u de Nederlandse Jörg Haider?’ Een beter voorbeeld van een linkse media bias (in Nederland, maar net zo goed wereldwijd) bestaat er niet.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!