Super Tuesday komt eraan

Foto: Het wordt dinsdag een bijzonder spannende dag in Amerika: het is dan namelijk Super Tuesday, de dag dat maar liefst 10 staten hun voorverkiezingen organiseren. Rick Santorum doet het behoorlijk goed in veel staten, maar Mitt Romney is niettemin de grote favoriet om er met belangrijke zeges vandoor te gaan. Zo is hij bezig met een comeback in Ohio - een buitengewoon belangrijke staat. Niet alleen nu, maar ook in November. If I was a betting man, I'd put my money on the former Massachusetts governor. Hij heeft het momentum, het geld en de organisatie. En Santorum? Die lijkt er vooral op los te blunderen; blijkbaar had hij zijn papierwerk niet goed geregeld wat inhoudt dat hij een groot percentage van de mogelijke gedelegeerden die hij in Ohio kan winnen kwijtraakt. Dom, dom, dom.

Het wordt dinsdag een bijzonder spannende dag in Amerika: het is dan namelijk Super Tuesday, de dag dat maar liefst 10 staten hun voorverkiezingen organiseren. Rick Santorum doet het behoorlijk goed in veel staten, maar Mitt Romney is niettemin de grote favoriet om er met belangrijke zeges vandoor te gaan. Zo is hij bezig met een comeback in Ohio – een buitengewoon belangrijke staat. Niet alleen nu, maar ook in November. If I was a betting man, I’d put my money on the former Massachusetts governor. Hij heeft het momentum, het geld en de organisatie. En Santorum? Die lijkt er vooral op los te blunderen; blijkbaar had hij zijn papierwerk niet goed geregeld wat inhoudt dat hij een groot percentage van de mogelijke gedelegeerden die hij in Ohio kan winnen kwijtraakt. Dom, dom, dom.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!