Hilarisch: kinderen willen kunst en cultuur

Foto:

In het NOS Jeugdjournaal van gisteren: Amsterdamse kindjes zijn op zoek naar een andere middelbare school, omdat ze zijn uitgeloot voor hun eerste keuze. Het belangrijkste voor de bijna-pubers? "Doen jullie aan kunst en cultuur?" Allemaggies, wie vertelt ze even dat het kabinet fors aan het bezuinigen is op subsidies voor kunst en cultuur? Daar is straks geen droog brood mee te verdienen, hoor. Of denken jullie cultuurminnende PvdA-mama's en -papa's dat ze straks weer aan de macht komen?

In het NOS Jeugdjournaal van gisteren: Amsterdamse kindjes zijn op zoek naar een andere middelbare school, omdat ze zijn uitgeloot voor hun eerste keuze. Het belangrijkste voor de bijna-pubers? “Doen jullie aan kunst en cultuur?” Allemaggies, wie vertelt ze even dat het kabinet fors aan het bezuinigen is op subsidies voor kunst en cultuur? Daar is straks geen droog brood mee te verdienen, hoor. Of denken jullie cultuurminnende PvdA-mama’s en -papa’s dat ze straks weer aan de macht komen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!