Linksmens doet ontdekking: islam toch niet heiligeboontjesreligie!

Wat apart! Hadden we met z’n allen nog zo lang gedacht van wel, blijken die moslims toch niet met z’n allen de here Jezus teruggekeerd op aarde. Ze zijn niet verheven of heilig, maar dan allemaal vieze dingen zoals naar porno kijken. Dat is echt een regelrechte schok hier bij Opium voor strafpleiter Gerard Spong…

… maar niet voor u, hopelijk. De islam is net zo’n onzinideologie die verhaalt over moreel juiste übermenschen als het christendom of het communisme. Dat hoef ik u niet te vertellen, maar links Nederland loopt qua informatievoorziening wat achter.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

6 reacties

 1. Dick Kraaij

  Spong verbeeldt zich vooral dat hij een goede strafpleiter is. Ik heb nooit geloofd dat hij echt iets ziet in de islam, behalve misschien in de mystieke islam, of de min of meer vrijzinnige stromingen. Net als bij de meeste juristen, gaat het hem om de belangen van zijn cliënten (denkt hij), om zijn portemonnee of een combinatie daarvan.

  Voordat hij de motor van het Wildersproces opstartte, heeft hij tegengestelde zaken gedaan. Ik meen me te herinneren dat hij Pim Fortuyn wilde verdedigen. De man is beslist een opportunist. Toen ‘Wilders’ eenmaal op gang kwam, heeft hij advocaten van lager allooi de kastanjes uit het vuur laten halen. Vermoedelijk voelde hij toen al aan dat deze geruchtmakende zaak een verloren zaak was.

  Voor de juristen en liefhebbers van legal thrillers onder ons was dat misschien jammer. Bram vs. Gerard.

  Het probleem van dit soort sterk de aandacht trekkende zaken blijft dat juristen hun haarkloverijen uitvechten over de rug van een beklaagde die helemaal geen beklaagde behoorde te zijn. Trias politica, weet u wel?

 2. Dutchman

  Spong heeft zich uitermate ingespannen voor het proces tegen Wilders. Dit om dezelfde uitingen als Fortuyn. Dan mag je iemand niet mogen maar ik vind het verschil wel opvallend.

 3. Mar

  Tja, ik weet nou niet zo zeker wie er het hardste roept dat moslims streng fundamentalistische gelovigen zijn, die blind als één man de Koran volgen?

  @Dutchman

  Pim Fortuyn en Geert Wilders zijn twee totaal verschillende mensen. Mensen kunnen eenzelfde mening naar voren brengen, maar dat betekent niet dat ze klonen van elkaar zijn. Alleen al de manier waarop een boodschap wordt gebracht kan verschillen.

  Mensen zijn geen eenheidsworsten.

 4. Nittickson

  De islam en de Arabische wereld zijn juist zeer gestegen in de achting van Gerard Spong.

 5. Dutchman

  De top heeft en mag alles en alles wat daar onder zit, de vrouwen en de dorpsbewoners mogen niets. Enkele voorbeelden: TV mag niet, Video all helmaal verboden, tandenborstel. radio, mobiele telefoon, sporten etc. Trouwens ik heb nog een vraag voor de heer Spong: Waarom liep u zo met Pim Fortuyn weg en heeft u nu zo’n hekel aan Wilders?

 6. Bas

  Nadenken is niet zijn sterkste punt. Een vriend moet hem iets in het oor gefluisterd hebben. Dat niet Wilders mensen met het hoofd vooruit eraf gegooid gaan worden door, nooit iets gedaan, mensen, maar hij, als eerste.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.