Britten draaien microfoon Springsteen dicht

There must be order.

Heh:

Wie Bruce Springsteen uitnodigt weet: dat wordt urenlang feest. Zo geschiedde ook gisteravond in het Londense Hyde Park. Het optreden – al meer dan drie uur gaande – ging maar door. Totdat de microfoon van The Boss bruut werd dichtgedraaid. Het was mooi geweest. En dat terwijl Springsteen juist Sir Paul McCartney op het podium had uitgenodigd. Samen speelden ze hits als I Saw Her Standing There en Twist and Shout.

Fans waren – terecht – woedend. 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. Marg

  Humor idd.

 2. Gielah

  Dir bericht brengt een herinnering bij mij boven, waar ik nog steeds over moet grinniken.

  Eéns per jaar vond in mijn vroegere woonplaats een wielerronde plaats.

  Dat was een dag lang behoorlijk áfzien: 

  niet alleen schalden er van ’s morgens 10 tot ’s avonds 10 niet-erg diepzinnige plaatjes van Nederlandse zangers en zangeressen door het dorp – waardoor niemand zijn eigen radio en televisie nog kon horen, hoe hárd je die ook zette –

  maar ook moesten we ( ik woonde op 50 meter afstand) het hysterische gekrijs van een verslaggever verdragen, wiens lolligheden al na heel korte tijd zeer irritant werden en moordlust in een ieder opwekten.

   

  Die geluidsinstallatie werkte uiteraard op electriciteit…

  en de stekker daarvoor stak in een stopcontact in de woning van de eigenaar van de supermarkt op het plein, die bóven zijn winkel woonde en die zo vriendelijk was geweest die stroom aan de toer-organisatie te leveren. 

  Om tien over 6 ’s avonds werden het uitzinnige gebrul en de muziek plotseling, bidden in een zin,  radicaal afgesneden…..  en een góddelijke stilte en rust daalde over ons allen heen.

  Ja.. als we uit ons raam keken zagen we nog steeds allerlei dunne kereltjes op fietsen keihard rond-racen, maar we hoorden – o heerlijkheid …. niets meer!

  Een kwartier later echter schrokken we ons zowat een hartinfarct, want  BAFF…. dáár daverde de gehate rotherrie opnieuw los …. met volle sterkte.

   

  Er kwam toen een mededeling van de organisatie door:

  ‘Ja mensen…. u bent een tijdje verstoken gebleven van ons toerverslag….

  maar de familie Boon, die ons de electriciteit levert,   

  is nu eenmaal gewend om ’s avonds na eten uit de Bijbel te lezen en daarna te danken…

  en de heer des huizes meende, dat het  NIET eerbiedig en passend zou zijn om dat te doen met zoveel herrie er dwars doorheen. 

  Meneer Boon heeft dus, voor zolang het lezen en het bidden duurde, de stekker er uitgetrokken.

  Nu hervatten wij ons verslag van de wedstrijd’.

    

 3. cmsuijkerbuijk

  Ach ja, úúúren naar een cementmolen, gevuld met keizelstenen luisteren, gaat op den duur tóch vervelen. Fans of niet, de organisatie was bang dat er klachten zouden komen over geluidsoverlast, wat ik me héél goed kan voorstellen!

  En óók “Celebs” moeten zich eens realiseren, dat niet álles om hen draait, maar dat er ook nog andere en véél belangrijkere dingen in het leven zijn, zoals een ongestoorde nachtrust en het zich houden aan afspraken!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.