Weer oerdom programma-idee van RTL

Karaokeliedjes zingen terwijl de deelnemer zo hard mogelijk gepest wordt door alle productiemedewerkers. Ja hoor, weer hoogwaardige televisie wat hier ontworpen wordt…

En je dacht dat het na ‘Sterren springen‘ niet erger kon, hmmm? Jammer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. Kraftavilqa

  Weer echte top-TV maar een echt goed idee zoals supermarket shootout laten ze liggen. Concept: neem een groepje deelnemers ( te putten uit het reservoir van figuren dat zich opgeeft voor big brother en dat je ziet in o o cherso enz.) voorzie deze van een wapen naar keuze., laat ze los in een supermarkt en de overlever krijgt z’n boodschappen gratis.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Het is genant, het is pijnlijk, het is geestdodend, het is afstompend, het is hol, oeverloos leeg maar tsja. 

  Geef ze brood en spelen.

  Helaas  zijn de PO met hun spouiten en slikken, neuken do je zo, boer zoekt kip, politiek correct niemandalletje nummero 1.000.000, BN’rs steken elkaar veren in de kont FC,  etc geen spat beter

 3. Frulen

  Natuurlijk een logische opvolging, want als “Sterren”, die zich gedragen als normale Nederlanders (allemaal miljonair) maar ja, door de pulpprogramma’s neergezet als “Gewoon”. En ja, de gewone Nederlander gaat dan wennen aan het feit dat je door de overheid (lees sterren) wordt neergezet als dom en gehoorzaam. Om te kotsen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.