Drie top-apps van de week

Tip.

Het Vlaamse De Morgen heeft een mooie top drie gepubliceerd van must have apps. En ja, het zijn toppers. Downloaden dus, stuk voor stuk:

De Nederlandse streaming-video-app WappZapp, waarmee je video’s van onder andere YouTube, Vimeo en Uitzending gemist kunt kijken, maakte afgelopen week bekend zich ook in de strijd te gaan mengen. Naast de gratis content gaat WappZapp namelijk ook betaalde films, series en programma’s aanbieden. Mashable is een Schots-Amerikaanse website die zich voornamelijk richt op nieuws over sociale media. Smosh is misschien wel het ultieme succesverhaal van een YouTube-kanaal. Het begon in 2005, in de begindagen van het populaire video-platform dat inmiddels onderdeel is van Google. Anthony Padilla en Ian Hecox plaatsten een niet bepaald veelbekeken filmpje waarin ze playbackten op het thema van de Power Rangers. 

Ik kan met name Mashable aanraden voor mensen die geïnteresseerd zijn in social media (en, iets minder tech). Mashable is echt een mooie, goede site, met veel informatie en tips.

Welke apps zouden op uw ‘top drie apps’ van de week staan? Mijn top drie: 

1. WhatsApp

2. Feedly

3. XE Currency

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. Richard de II2

    Tunein Radio gebruik ik dagelijks. Duizenden radio stations waar je uit kunt kiezen.

  2. Jan Van

    2= Tape a Talk, zakelijk handig. Steeds vaker is er bedrog, en zo heb je bewijs wat er is gezegd.

    3= App Parking, Fing, Wifi Anylizer, Zoover (vakantie!), Vertalen, 3G Watchdog, Memri (Islam), etc…, etc…

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.