Journalist Harald Doornbos vindt 9/11 taarten “hilarisch”

Haha!

Grappen maken over 9/11: altijd leuk!

Midden-Oosten deskundige / journalist Harald Doornbos is vandaag weer eens afgrijselijk uit de bocht gescheurd. Op de dag dat we de aanvallen op 9/11 herdenken – waarbij duizenden onschuldige slachtoffers vielen – besloot hij namelijk om er een paar ‘grappen’ over te maken. Of beter gezegd: te (re)tweeten.

Je wilt zo’n man dan natuurlijk het voordeel van de twijfel geven. Misschien dat ‘ie dit soort foto’s alleen maar tweet om aan te tonen hoe verschrikkelijk moslimradicalen in elkaar zitten, of hoe vreselijk anti-Amerikaans link is. Helaas:

Sterker nog, na kritiek (o.a. van mij) stuurde hij de volgende tweet de wereld in:

Joh. Meen je dat nou? Beste Harald, het probleem is niet dat mensen denken dat iedere islamitische bakker zo’n cake bakt, maar dat jij die taarten fantastisch grappig vindt. Of, in je eigen woorden:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

5 reacties

 1. Skeptic

  Stel dat we zouden besluiten tijdens het suikerfeest een atoombom op Mekka te smijten en we dat jaarlijks zouden gaan vieren met speciale bonbons van een zwarte steen met een paddestoel erop. Dat zou pas hilarisch zijn. 

   

  Oh nee. Dat is heel wat anders want dan zou het namelijk respectloos genoemd worden door Harald Doornbos. 

   

  Getver wat een hypocriete klootzak

 2. rinus

  Als deze Twin Tower op 11 september  vol had gezeten met moslims zou meneertje Doorbos de eerste zijn die zijn verontwaardiging op het Journaal zou tonen bij deze taart. Maar nu zijn het ”maar” (meest blanke) Amerikanen die hard aan het werk waren. Overigens zie ik net op tv weer de beelden van de brandende torens. En op momenten zie je mensen zwaaien vanuit de torens die hopen en schreeuwen om hulp. Ook zag ik net (weer) mensen die alleen maar naar beneden kunnen springen omdat ze nergens meer naartoe kunnen.

   

  En dan lees ik dus nu hier over deze vieze smerige ziek Israel hatende Doornbos. Uiteraard bekend van zijn  moslim, Palestijnen en Islampropaganda vanuit o.a. Egypte.

   

  Wat een viezerik.

   

   

 3. sprx

  ontslaan die man, hij heeft geen moraal, noch kennis, noch geweten.

 4. cmsuijkerbuijk

  “maar dit is toch meer een grappig berichtje. wat maken 1 of 2 taarten sowieso uit op 1.6 milajrd moslims?”

  Als deze linkse fatsoensridder en Israëlhater, hoog te paard op de morele hoogvlakte niét in de gaten heeft, dat hij volslagen uit de bocht vliegt, en lacht met het verdriet van duizenden mensen, ouders, echtgenote(n)(s), kinderen, familie, vrienden en kennissen die hun dierbaren door de barbarij van een idiologie, waarvan Doornbos zélf in zijn broek schijt van angst, hebben verloren, dan is hij het doodslaan niet waard!

 5. Bas

  Verbazing alom. Waarom? De man of vrouw is aangenomen als Journalist. En doet gewoon wat vereist werd.

  Een soort hondentrouw doe het dier tekort. De voedende hand, misschien. Gewoon rot en verrot is meer aan de orde. Een flitsspuit tegen ongedierte. Misschien. Opeens word religie duidelijk. En Syria.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.