VS en Israël doen raketproef

Syrië?

Ondanks dat militair ingrijpen in Syrië een poosje lijkt uitgesteld doordat Obama eerst bij zijn congres langs gaat, hangt een aanval op Syrië nog steeds in de lucht. Onderstaand bericht vanuit Rusland doet die geruchten alleen maar toenemen.

Rond 11.00 uur berichtten Russische media dat er vanochtend ‘ballistische objecten’ zijn gelanceerd, richting het oosten. De lancering was gedetecteerd door een Russische waarschuwingssysteem. In de Middellandse Zee liggen onder meer een aantal Amerikaanse marineschepen, die kunnen worden ingezet voor een eventuele militaire actie tegen Syrië.

De beurzen schoten na dit nieuws meteen naar beneden. Inmiddels is alles weer wat bij getrokken, het bleek om een proef te gaan. Maar een proef waarvoor? Ergens zegt mijn gevoel dat het toch samenhangt met Syrië.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.