Verdachte zware mishandeling meldt zich

TV-beelden!

Gelukkig trekt de politie zich niet heel veel aan van rechters die niet al te grote voorstander zijn van het uitzenden van misdaadbeelden op TV. De politie gaat gewoon door. Met resultaat!

De verdachte van een zware mishandeling in Breda heeft zich bij de politie gemeld nadat hij herkenbaar in beeld was gebracht op tv. De beelden zaten gisteravond in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. De man wordt verdacht van het in elkaar slaan van een 33-jarige man in het uitgaansgebied van Breda. Het slachtoffer brak zijn neus en liep een gekneusde kaak op. Dat gebeurde al op 1 juni, maar de beelden zijn nu pas vertoond.

De man werd vorige week onherkenbaar in beeld gebracht. Als hij zich niet zou melden, werd hij een week later herkenbaar in beeld gebracht. Dat is gebeurd en meneer stond al snel op de stoep van de politie. Good job!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. gerrit52

    helemaal mee eens (met bovenstaande reactie). waarom altijd zolang wachten? ik zou zeggen boter bij de vis.

     

     

  2. Ongemakkelijk

    De Les? Binnen een week wazige beelden van een crimineel op de tv, met de mededeling dat de beelden de week erop goed zichtbaar op de tv komen. Iedereen tevereden, behalve de verdachte. Maar dat is ook de bedoeling.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.