Bureau Jeugdzorg klaagt over negatieve media-aandacht

Foto:

Gossie!

Ach wat sneu zeg! Ene Erik Gerritsen, van Bureau Jeugdzorg, vindt het maar wat vervelend dat er in de media vaak kritische verhalen over zijn werkgever verschijnen. U kunt het hele huilverhaal hier lezen. De beschrijving van de Volkskrant is als volgt:

Het publieke debat over de jeugdzorg in Nederland wordt niet constructief gevoerd. En daar zijn onder andere journalisten debet aan, zeggen Erik Gerritsen van Bureau Jeugdzorg in Amsterdam en Jasper Zuure van RMO (Raad voor Maatschappelijke Ontwikkelingen) in een opiniestuk

Misschien is het een idee dat Bureau Jeugdzorg eerst naar zichzelf kijkt? Er is een reden dat het zoveel kritiek krijgt (in de media): het maakt te veel fouten en bemoeit zich veel te veel met mensen die prima met hun kinderen omgaan… om gezinnen waar er wél onrust is links te laten liggen.

Doe daar iets aan in plaats van je huilverhaal online te zetten.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!