Het idee van de globale haircut

Ik heb al een aantal keren het idee van de global haircut voorbij zien komen, en eerlijk gezegd ben ik wel van mening dat onze idioten in den haag mee zullen gaan in het slechtste plan ooit om te maskeren dat overheden teveel uitgeven,

Mijn vraag alleen is, stel het gebeurd, hoe lang zullen de regeringsleiders waaronder dit gebeurd nog leven? Want zeg nou zelf zoiets laten uitvoeren is niet meer dan je eigen doodvonnis tekenen, we denken allemaal dat we daar ondertussen wel te beschaafd voor zijn, maar zodra honger zijn intrede doet dan gaat beschaving niet meer op.

Nee ik kan niet anders concluderen dat mee doen aan een global haorcut voor politici gelijkstaad aan je eigen doodvonnis ondertekenen.

Maar als ik zie hoe onze huidige slag politici denken verwacht ik niet dat zij dit snappen en zullen ze mee gaan in de uitvoering van zo een haircut, en dan vervolgens verbaasd zijn dat er zo een geweldadige reactie vanuit de bevolking op volgt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.