Kat opgeblazen

Vuuwerk in anus.

Zijn d’r een paar helemaal van de pot gerukt in Amersfoort? Ik vind vuurwerk sowieso al waardeloos, maar malloten die met knalgoed dieren gaan mishandelen maken het wel heel erg bont.

In Amersfoort is een kat overleden nadat vuurwerk in zijn achterwerk was ontploft. De eigenaar van het dier waarschuwt via flyers voor dierenbeulen in zijn buurt. De man heeft aangifte gedaan.

Kat Luna is het slachtoffer van vuurwerk geworden. Ik hoop dat het hierbij blijft. Dat er vannacht niet nog andere dieren, en natuurlijk liever al helemaal geen mensen, omkomen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

4 reacties

 1. halo1

  ..zou ik de allerzwaarste vuurpijlen aan de ballen van dat figuur willen vastmaken (gadver!)… aansteken.. en dan.. genieten maar!

 2. halo1

  ..om even naar Derde-Rijk-straffen te tenderen: dierenmishandeling :  evt. 2 jaar de bak in!

 3. Henri

  Het klinkt cynisch, maar ik ken hele volksstammen die geen dieren, maar mensen opblazen. Overigens ben ik een kattenliefhebber en vind dat deze beestjes met rust moeten worden gelaten, net als mensen.

 4. cmsuijkerbuijk

  Hieruit blijkt maar weer, dat niet het vuurwerk gevaarlijk is, maar de totaal losgeslagen malloten, die dit op het geweten hebben!

  Als deze figuren willen weten, hoe dat nou gaat, zo’n rotje in het achterwerk van een dier, dat ze dan een vlinderbom in hun eigen kanaal drukken. Ik wil met liefde en plezier het lontje voor hen aansteken!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.