Wilders: Iedereen naar Sotsji!

Terrorisme.

Op zich geen slecht idee, ware het niet dat Rusland geleid wordt door een keiharde autocraat, die kritiek op zijn bewind afstraft door mensen massaal naar de goelag te sturen.

Daar komt trouwens nog eens bij dat de Russische autoriteiten de veiligheid van atleten wél moet kunnen garanderen. Uiteindelijk draaien de Olympische Spelen immers niet om allerlei idealistische principes, maar om sport. Het is een beetje lastig om de Spelen een succes te noemen als een aantal atleten het toernooi niet heeft overleefd.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

8 reacties

 1. Breinbrouwsels

  Van de andere kant is het begrijpelijk dat de regeringsleiders niet gaan want voor je het weet ben je een hoop regeringsleiders kwijt:.

 2. philippine

  Zouden er al een paar regeringsleiders/hotemetoten zenuwachtig zijn omdat ze voor hun goeie fatsoen naar het vroegere Stalingrad moeten?

 3. Richard de II2

  Putin is man van het jaar voor The Times International. Goede beslissing!

 4. Igor

   

  Heel juist  CMS.

  Ben toch wel benieuwd of onze vm Olympische Official Koning WA aanwezig zal zijn. Zal wel niet na de opleiding door o.a. André van Esch

 5. cmsuijkerbuijk

  “Tot nu toe zijn hier nog “Goelag’s”. Hier moet natuurlijk het woordje “geen” tussen! Het moet dus “Tot nu toe zijn hier nog geen “Goelag’s”, zijn.

  Mea culpa mea culpa mea maxima culpa!

 6. cmsuijkerbuijk

  “ware het niet dat Rusland geleid wordt door een keiharde autocraat, die
  kritiek op zijn bewind afstraft door mensen massaal naar de goelag te
  sturen.”

  Maar hij blaast ze in ieder geval niet op. Bovendien stond Wilders nog niet zo lang geleden terecht voor kritiek op de Islam., werd Gregorius Nekschot van zijn bed gelicht vanwege zijn kritiek op de Islam en gebeuren er dingen in Brussel die het daglicht ook niet kunnen verdragen. Tot nu toe zijn hier nog “Goelag’s”, maar als je de stoere taal vanuit het Roverhoofdkwartier aanhoort, dan zijn er toch wel snode plannen!

 7. Jaantje

  Breinbrouwsels 6:02: zou de oplossing kunnen zijn om van die EUkliek af te komen,helaas de ervaring leert dat het meestal de verkeerde zijn die het loodje leggen.

 8. Breinbrouwsels

  Ik ben ook meer voor de emocratie @Jaantje gewoon metzunnalluh foei roepen en ze een voor een ontvolgen:)

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.