Zware storm trekt over Nederland, code rood afgegeven

Code rood!

Het KNMI heeft donderdag code rood afgekondigd vanwege de storm die over het noordwesten van Nederland raast. Het weeralarm geldt voor Noord-Holland, Friesland, Groningen, het Waddengebied en het IJsselmer, en blijft tot vanavond van kracht.

De zware storm (windkracht 9) kwam donderdag via de waddeneilanden en de westkust Nederland binnen.

Daarbij is een buienlijn actief met zware windstoten, onweer, hagel en (natte) sneeuw, aldus Weerplaza. Rond 17.00 uur trekt die naar verwachting over de lijn Leiden-Utrecht-Arnhem en rond 17.30 uur over Den Haag-Tiel-Nijmegen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.