Kim Jong-Un is een psychopaat pur sang

Foto:

Tjemig.

Wat een geluk dat Noord-Korea tegenwoordig geleid wordt door een volkomen normale, rationele man zeg:

North Korean dictator Kim Jong-Un sentenced his uncle to be eaten alive by a pack of 120 wild dogs in a savage punishment for treachery, it has been claimed. Jang Song-Thaek, 67, along with five close aides, was stripped naked and thrown into a cage of hounds which had been starved for three days, according to new details emerging from China.

De vent die dat doet is dus de leider van een land met nucleaire wapens. Waar Kim Jong Uns vader tevreden was met het executeren van ‘tegenstanders,’ pakt zoonlief het dus een tikje harder aan. Sterker nog, de ‘executie’ werd bijgewoond door de leider én 300 andere top-medewerkers/officieren.

Wat een geluk dat we dit land al jaren kunstmatig het hand boven het hoofd houden door telkens maar weer toe te geven aan bedreigingen, chantage en intimidatie zeg. 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!