Kim Jong-Un is een psychopaat pur sang

Tjemig.

Wat een geluk dat Noord-Korea tegenwoordig geleid wordt door een volkomen normale, rationele man zeg:

North Korean dictator Kim Jong-Un sentenced his uncle to be eaten alive by a pack of 120 wild dogs in a savage punishment for treachery, it has been claimed. Jang Song-Thaek, 67, along with five close aides, was stripped naked and thrown into a cage of hounds which had been starved for three days, according to new details emerging from China.

De vent die dat doet is dus de leider van een land met nucleaire wapens. Waar Kim Jong Uns vader tevreden was met het executeren van ‘tegenstanders,’ pakt zoonlief het dus een tikje harder aan. Sterker nog, de ‘executie’ werd bijgewoond door de leider én 300 andere top-medewerkers/officieren.

Wat een geluk dat we dit land al jaren kunstmatig het hand boven het hoofd houden door telkens maar weer toe te geven aan bedreigingen, chantage en intimidatie zeg. 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

5 reacties

 1. Slechtmensch

  Vergelijkbaar met Nazi´s, dat smerige tuig.

 2. iMachia

  Hierover doen al vele (sensatie-)verhalen de ronde.

  Andere bronnen spreken van dood door vlammenwerpers en mitrailleurs. Het maakt die idioot er niet minder psychopatisch van.

 3. El Jabalí

  is een goede aanvulling:

   

  http://blogs.telegraph.co.uk/news/timstanley/100252705/did-north-koreas-kim-jong-un-kill-his-uncle-with-120-starving-dogs/

   

  Zelf vind ik verder ook niks op internet als ik naar Quan Jue zoek, dat in het artikel van Daily Mail een typisch Noord-Koreaans gebruik genoemd wordt.

 4. HenryJoseph

  Er waren meer van dat soort psychopaten. Idi Amin bijvoorbeeld liet het doen door krokodillen. En wij in het ‘vrije westen’ laten dat gewoon gebeuren.

 5. antonius

  Misschien sensatieverhaal ?

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.