Palestijnse autoriteit verheerlijkt terrorisme

Geen categoriemrt 14 2014, 16:00
Zelfmoordaanslagen.

Recent werd bekend dat er in november en december 2013 uitzendingen waren op de officiële Palestijnse televisie, waarin de Palestijnse regering van presidentAbbas oproept tot zelfmoordaanslagen.
De Palestijnse minister van Religieuze Zaken Mahmoud Al-Habbash zei:

“De martelaar – iemand die sneuvelt in de strijd tegen niet-moslims, bijvoorbeeld bij een zelfmoordaanslag – doet een gunstige daad voor Allah, een verdienste die niemand anders heeft gedaan.

Allah zelf brengt ons de boodschap van de martelaren over: de zonden van de martelaar worden vergeven, met de eerste golf van zijn bloed uit zijn wond.

De martelaar geldt als voordracht voor 70 leden van zijn familie, en houdt hen zo allemaal uit de hel. De martelaar woont samen met de profeten en de rechtvaardigen [in de islamitische hemel].

Wij kunnen nooit het niveau van de profeten bereiken. Dus laat ons het niveau van de martelaren nastreven.
Broeders, als Allah het wil, zal één van de twee beste dingen volgens de Koran met ons gebeuren – of de overwinning of het martelaarschap.”

Zoals Likoed Nederland terecht opmerkt is het bijzonder vreemd dat de Nederlandse regering ondertussen net doet alsof de PA geïnteresseerd is in vrede. Het is een grof schandaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten