PVV Almere blijft bij elkaar

Foto:

En de linkse kliek heeft zo zijn best gedaan.

De fractie van de PVV in Almere blijft bijeen. Dat heeft de fractie maandagavond laten weten na overleg. ”De linkse media en politiek correcte kliek hebben ons niet uit elkaar weten te spelen”, aldus de Almeerse fractievoorzitter Toon van Dijk.

Prachtig voor Wilders dat hij een paar mensen binnenboord heeft weten te houden, een overwinning na een hevige reeks tegenslagen.

Maar dan even over het gejankebal van Van Dijk. Hij kan wel zielig doen over de linkse kliek en de eeuwige slachtofferkaart spelen, maar de Almeerse PVV-fractie legde de bal gewoon voor open doel toen ze afstand nam van de Marokkanen-uitspraak van Wilders. Het was die fractie die de verklaring afsloot met de mededeling dat ze de gevolgen van hun stap kennen en accepteren. De fractieleden namen Wilders te pakken, niet de media.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!