Ted Cruz is ook klaar voor 2016

Tea Party candidate.

Rand Paul wil in 2016 graag de presidentskandidaat van de GOP worden, maar hij is alles behalve de enige Tea Partier die daarvoor in aanmerking komt. Zie hier de fantastische senator Ted Cruz, van wie ik qua principes en uitgesprokenheid meer een fan ben.

Cruz is echt fantastisch. Hij zal het zeker goed doen onder de Republikeinse achterban. Rand Pauls strategie is waarschijnlijk echter verstandiger: iets meer ingetogen, en hij probeert de elite van zijn partij voor zich te winnen, in plaats van ze tegen zich in het harnas te jagen. 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

  1. Michael van der Galien

    Helemaal mee eens!

  2. ‘Mike Huckabee doet mee om Jeb Bush te helpen’ – De Dagelijkse Standaard

    […] (De geweldenaar) Ted Cruz is – wellicht samen met Rand Paul – de grote favoriet van Tea Party-activisten. Jeb Bush, de beoogde opvolger van de Bush dynastie, staat bekend als gematigd en niet bepaald streng religieus. Als hij de verkiezingen wil winnen moet hij er dus voor zorgen dat de ‘religieuze stem’ verdeeld wordt, wat kan als er verschillende ‘streng religieuze’ mensen meedoen. De eerste is Huckabee – die veel Evangelicals aan zich zal verbinden – en de tweede is Rick Santorum – die juist gesteund wordt door veel katholieken. Als die twee kandidaten veel stemmen weghalen bij Ted Cruz is hij buitenspel gezet. […]

  3. jwhueting

    Gehaat bij het establishment, geliefd bij de Teaparty. Duidelijk is wel: een echt alternatief als Cruz of Paul heeft meer kans tegen Clinton, dan een Clinton kloon als Christie of Bush. 

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.