Laurence Stassen doet mee aan EP-verkiezingen voor Britse partij

An Independence from Europe.

Laurence Stassen doet toch mee aan de verkiezingen voor het Europees Parlement. Maar dan niet in Nederland, maar in Groot-Brittannië. Deze dame is namelijk lid geworden van An Independence from Europe; een kleine eurosceptische partij uit het Verenigd Koninkrijk.

U kunt haar nieuwe campagne website hier bekijken.

Niet iedereen is hiervan onder de indruk.

Hoewel ik haar het beste wens zit ik met dezelfde vraag als Joshua: waarom gaat ze dit avontuur in vredesnaam aan? De kan is immers groot dat het haar niets oplevert. En dan?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

9 reacties

 1. Maarten1

  Buitengewoon merkwaardig.

 2. Giny

  Nou Michael, dat is al een poosje bekend en bewezen!

   

  We weten wel dat jij dat niet wil horen, want oh, oh, dat is een plus punt voor de PVV!

 3. CDlogo

  Buitengewoon merkwaardige gang van zaken.

  Dus je kan je als Nederlander voor het  EP wel kandidaat stellen voor een niet NL partij maar je kan als  Nederlander niet op een niet NL partij stemmen……

 4. Michael van der Galien

  “Stassen heeft kennelijk spijt als haren op haar hoofd.”

  Waaruit concludeer je dat in godsnaam?

 5. Johanna

  Stassen heeft de verkeerde keus gemaakt door  weg te gaan bij de PVV vanwege ciminele  Marokkanen.  Ze heeft natuurlijk niet gedacht dat praktisch iedereen zou aanblijven. De kiezers zijn de PVV nog even trouw.  Stassen heeft kennelijk spijt als haren op haar hoofd.

 6. Bekende ex-PVV’er Laurence Stassen stapt over naar VNL – De Dagelijkse Standaard

  […] Laurence Stassen haar werk als delegatieleider namens de PVV in het Europees Parlement neerlegde vanwege de ‘minder Marokkanen’-opmerkingen van Geert Wilders eind maart, wilde ze […]

 7. rinus

  Laurence Stassen is ook niet sterk in debatten maar wel een harde werker. Ze is helaas heel snel uit haar evenwicht te brengen en dan raakt ze in paniek. Daar zijn nogal wat voorbeelden van zoals toen ze lijsttrekker was van PVV-Limburg.

 8. Johanna

  Michael van der Galien 21-4- 20.58 Ik denk dat ik er niet ver naast zit. Als je  het er zelfs voor over hebt om in een klein Brits partijtje  plaatst te nemen  om zodoende  toch nog  in het Europese Parlement te kunnen blijven  zitten. Nou,nou. Ze is een slappeling en reageerde te snel en te emotioneel.  Bij de PVV horen sterke, kundige mensen en geen slappelingen.

 9. Princenvlag

  In de beste politieke families komen scheuringen vaak voor vanwege persoonlijke tegenstellingen zoals bij UKIP.

  De Brit Mike Natrass is EU-parlementariër en is afgeknapt van de one-man show van Nigel Farage en heeft de An Independence from Europe opgericht als nieuwe  EU-fractie samen met o.a. Laurence Stassen (ex-PVV). zoals ik reeds op 17 april melde op DDS. Stassen zegt dat ze zeker een kans maakt verkozen te worden. We zullen  het zien?!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.