'Prins Laurent deed zelfmoordpoging'

Geen categorieapr 16 2014, 18:00
Nutteloos.
Volgens De Telegraaf - en Belgische media - werd prins Laurent eerder dit jaar niet opgenomen in het ziekenhuis omdat hij ziek was, maar omdat hij een zelfmoordpoging had gedaan. Blijkbaar was het al de derde keer dat hij op die manier een einde aan zijn leven probeerde te maken.

Ook komen meer details naar buiten over het verleden van verondersteld bon vivant Laurent, die toch minder van het leven lijkt te genieten dan altijd werd aangenomen. Zijn voormalig privésecretaris kolonel NOËL VAESSEN bevestigt dat Laurent in 1995 en in 1999 probeerde zichzelf iets aan te doen. Volgens Vaessen was hij uitgeput en voelde hij zich nutteloos en wilde hij dat middels het slikken van pillen zijn ouders kenbaar maken.

De manier waarop het Belgische koningshuis hiermee om is gegaan laat nogal wat te wensen over. Zo weigerden oud-koning Albert en zijn vrouw terug te keren van vakantie, dit omdat zij bang waren dat Belgen dan door zouden hebben hoe serieus het was.
Overigens blijkt hier maar weer eens uit dat het afschaffen van de monarchie niet alleen goed is voor een land zelf, maar ook voor de koninklijke familie. Zo'n Laurent voelt zich blijkbaar opgesloten in het systeem.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten