Joshua over PVV en VVD

Gisteren deed GeenStijl een live-uitzending over de Europese Parlementsverkiezingen, waar ook DDS-hoofdedacteur Joshua Livestro mocht aanschuiven. Zijn uitleg over de politieke constellatie rond zowel de PVV als de VVD snijdt veel hout. De PVV moet zich beraden op een make-over, en de VVD houdt de mensen weer eens op inmiddels kenmerkende wijze voor het lapje.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

4 reacties

 1. nick

  Het is een goed ding dat we” geenstijl” hebben, ik geloof dus alleen deze jongens en meisjes als je tenminste ervanuit mag gaan dat de tellingen bij de diverse stembureau’s goed zijn gegaan maar daarover is ook gerede twijfel!! Fraude ligt constant op de loer en dit gebeurd dan ook zeker! De controles moeten echt strenger en uitgebreider, mensen zijn ontzettend corrupt als ze willen dat hun partij “wint!”! Dat is vooral een eigenschap van links zoals iedereen weet!

  Deze verkeizingen munten weer uit door de leugens die er gelijk over ons uitgestooid worden.

  “Nederland heeft massaal voor de EU gekozen”….volgens D66. Weer een grote politieke leugen die een normaal denkend mens onmiddelijk doorziet. Het tegendeel is waar, Nederland heeft lak aan de EU en alleen de gemanipuleerde studentjes van Pechtold en de multinationals kiezen voor de oplichters van de EU, verder geen zinnig mens en dat is de waarheid! 

   

 2. baksteen

  Ik vond de uitzending van Geen Stijl gisterennacht een verademing, de manier van conversatie, op het gemak, elkaar uit laten praten, ongedwongen, open, de inrchting…..wie heeft die lamp daar neergezet, de kranten onder de tafel geklemd, het zal wel met opzet zo in elkaar gezet zijn maar ik vind het geniaal.

  Pure vernieuwing, maak er een wekelijks praatprogramma van!

 3. Johanna

  In pricipe heeft de PVV het heel goed gedaan, gezien het feit dat de VVD heden 41  en de PvdA 38 zetels in de Tweede-Kamer hebben en beiden amper 3 zetels hebben gehaald voor  het  Europese- Parlement. PVV met 12 zetels in het  Parlement  haalde ook 3 zetels.  Zo kun je het ook bekijken.  Ondanks de vele kiezers  die het  absoluut niet nodig vonden om voor het EP naar de stekbus te gaan.

  Heeft de PVV ook de pech dat de gehele media  dagelijks de PVV demoniseert en de heer Wilders persoonlijk de grond intrapt. De hele media is evenals Pechtold  en  EU elite voor Een Groot EU.  Media zit in het EU harnas.

 4. François

  Behalve dat de hoofdedacteur kennelijk de commentaren van de reageerders niet leest (“…die het ebola virus een goede oplossing voor immigratie vond”), heeft hij een paar goede punten. Allererst zou hij daarom de leidsels van zijn DDS wat strakker kunnen aanhalen, en meer focussen op een kritische kijk op msm-berichten, tot de koppen aan toe, en minder mee-resoneren. Dus meer kritiek en diepgang, zeker waar de msm aan het schuimbekken en misleiden slaat.

  Duidelijk is dat de niet-correcte en goedwillende burgers in zekere zin vechten tegen de bierkaai, en het de kwaadwillenden nog steeds lukt om er verdeling te zaaien en onderlinge kinnesinne aan te wakkeren. WIl het nog wat worden, dan zullen de ktritische media schoon schip moeten maken en ook de aanval moeten kiezen (GS is daar een lichtend voorbeeld in).

  En als ik de PVV was zou ik om tactische reden overwegen te splitsen. De hele boodschap in één partij werkt niet (meer).

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.