Online chats tussen twee seksen veroordeeld in Saoedi-Arabië

Boycot.

Tijd om Saoedi-Arabië te boycotten jongens!

A senior Saudi Arabian cleric has issued an edict against online chatting between the sexes, equating such activity to the prohibitions on the physical mingling of unrelated men and women, the news agency Al Arabiya reported Thursday. It said the cleric, Sheikh Abdullah al-Mutlaq, a member of the Saudi Committee of Senior Scholars, had warned that such conversations were religiously forbidden and might lead to sin.

Dit is natuurlijk een enorme schending van het recht om te communiceren met wie je maar wilt communiceren. De staat hoeft je niet in staat te stellen om met anderen te spreken – hetzij online, hetzij in real life – maar mag het ook niet verhinderen, wat hier nu wél gebeurt.

Boycotten dus, geen olie meer uit Saoedi-Arabië halen, geen andersoortige producten, en de Saoedische ambassadeur in ons land naar huis sturen.

Byebye, achterlijke barbaren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. toetssteen

  Dat kan nog leuk worden. Zij hebben ons meer nodig dan wij  hen, want het grootste deel van de olie die wij verbruiken komt daar niet vandaan. Ow ja, ze hebben Pernis nodig, want ja er benzine van maken enzovoort, daar hebben ze niet eens het begin van het benul van.

  Nee, zelfs de nul komt niet uit Arabië. Niks, nada, helemaal niets behalve een aantal mensen die feitelijk niets hadden met religie, maar volkomen zijn ondergesneeuwd in een soort reli marxisme.

   

  @Michael

  Er is iets anders gaande en dat heeft te maken met de financiële markten.

  Wat ik in de praktijk overigens bemerk is dat het giga succes van Tesla door de VS gekraakt wordt met wel zulke nonsens verhalen dat het me werkelijk niet zou verbazen als Tesla verhuist naar China.

   

  Kijk en dan begrijp je waar het over gaat.

   

   

  (Kleine toevoeging inzake Tesla en het in de fik vliegen. Je moet niet opladen met 500 watt zonder de juiste pluggs. Da’s net zo stom als benzine in  een diesel gooien)

 2. Haarscherp

  Het zijn Islam fascisten en anti-semieten maar achterlijk zijn ze helaas niet de Saoedische miljoenen sponsors van de Islam terroristen. De wegkijkers in de westerse wereld zoals werkgevers voorzitter en snurkend VVD-lid Wientjes zijn de knechten van Islam barbaren en olieboeren in het Midden-Oosten. Gut Gut wat zijn ze integer deze graaiers met hun perverse praatjes.

 3. WW

  Alle saoudische banktegoeden bevriezen in heel Europa.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.