Separatistenleider: ‘Ja wij houden OVSE-waarnemers vast’

‘Dus?’

Lekkere jongens hoor, die ‘rebellen’:

Een rebellenleider in Oost-Oekraïne heeft vandaag gezegd dat zijn mannen de vier OVSE-waarnemers vasthouden, die sinds maandag worden vermist. Dat meldt het Russische persbureau Interfax. Volgens Vjatsjeslav Ponomarjov, de zelf-benoemde volksburgemeester van Slavjansk, zijn de waarnemers veilig en zullen ze snel worden vrijgelaten. ‘We weten waar ze zijn en ze maken het goed.’ Hij stelde geen eisen voor de vrijlating.

Hoe langer dit duurt, hoe sterker ik me afvraag waarom Kiev niet gewoon op grote schaal ingrijpt. Verklaar die mensen gewoon de oorlog – dat hebben ze omgekeerd immers ook al gedaan. Gevechtsvliegtuigen inzetten, raketten, tanks; pak ze maar aan. 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

 1. CDlogo

  Michael in de Oekraine verkeert in een burgeroorlog.

  De methode die jij voorstaat zal deze enkel maar verdiepen, of had je gedacht dat de nabestaande van onschuldig omgekomen vrouwen en kinderen dit over hun kant zullen laten gaan ?

  Er is maar een oplossing voor dit conflict, laat de bevolking in het oosten van de Oekraine zelf beslissen over hun toekomst via een referendum o.i.d.

   

   

 2. Mortier

  Dit is typisch een “Ver van ons  bed” show, gewoon niet mee bemoeien, laat ze het zelf maar uitzoeken.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.