Gepast? Omroep Brabant viert groot kermisfeest

Je kan je afvragen hoe gepast zo’n uitzending is.. Lekker leukepeuken op televisie met een kermis in Tilburg, terwijl er net zo’n enorme ramp heeft plaatsgevonden.

Dan deed RTL4 dat toch beter; zij schrapten een uitzending van Hans Teeuwen, omdat dit niet het tijdstip is voor frivole humor.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. Pimsch

  Een stad met roemrijke historie. Turfschip, Napoleon, KMA, Taptoe. Oranjestad. Dat geeft identiteit en binding. Ook gaat het er goed met bedrijvigheid. Maar ook deze parel van het zuiden kent inmiddels haar kopschoppers, wiettelers en criminele afrekeningen. Wat ik van Eindhoven hardop durf te zeggen is dat de jeugd meer interesse heeft voor crossmotoren, opgevoerde scooters en bmw’s dan voor violen, concertpiano’s en stadsdichters. Blijf ook weg uit het Van Abbemuseum. En waar je ook komt, het is allemaal GVD en K*T wat je om de oren slaat. Eindhoven is rot.

   

 2. cmsuijkerbuijk

  Dus je komt uit Tilburg of Eindhoven? Is dat “heel” Brabant? Dan ken je wellicht ook West-Brabant (ik vermoed het niet), of De Peel, of De Kempen? Het is wellicht een verrassing, maar Brabant bestaat uit méér dan Tilburg en Eindhoven en ik kan je, misschien tot je verrassing melden, dat dáár wel dégelijk cultuur is! Je opmerking “dus ik kan het weten”, slaat daarom totaal nergens op. Ik ben óók Brabander en ik heb denk ik, een wat bredere kijk op mijn provincie dan iemand als jij, die uit een zogenaamde stad komt! Je zou goed een Amsterdammer kunnen zijn, met deze tunnelvisie!

 3. Pimsch

  De provincie met de beste middelbare scholen, hogescholen en universiteiten (Tilburg daargelaten) blinkt ook uit in stompzinnigheid. Er is simpelweg geen cultuur. Ik kom er zelf vandaan dus ik kan het weten. Soms piekt het torenhoog, zoals een uitvoering van Beethovens Missa Solemnis in de stadsschouwburg te Eindhoven. zodra je het gebouw verlaat ben je terug in de hel en wordt je doof van de rondscheurende motoren en opgefokte VW-golfjes. In de verte hoor je het platte getier van het Stratums Eind en punkcentrum Dynamo. Iedereen vloekt en alles is k*t.

   

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.