GroenLinks weer eens betrokken bij antisemitisme

Anti-Israëldemonstratie.

Zucht. Er kan ook geen antisemitische hakenkruizendemonstratie plaatsvinden zonder dat er weer lieden van de naïeve groenvoerclub GroenLinks bij aanwezig zijn:

De Haagse burgemeester Van Aartsen moet de Stadspartij en GroenLinks op de vingers tikken, omdat die partijen hebben meegelopen met de anti-Israël demonstratie Hij zou het gedrag van de raadsleden ‘scherp moeten veroordelen’, stelt De Groep de Mos in schrijftelijke vragen. Volgens Geert Wilders van de PVV ‘faalde de burgemeester’

De lokale partijen bleven staan, nadat er op het Spuiplein nazi-symbolen en jihad-vlaggen waren vertoond. Volgens de Groep de Mos hadden ze direct moeten vertrekken. Hij wil verder van de burgemeester weten waarom de demonstratie niet is bëeindigd toen het hakenkruis werd werd ontrold. Ook zou de Hitlergroet zijn gegeven.

Hitlergroeten en nazivlaggen zijn natuurlijk al in- en in triest, maar juist het feit dat GroenLinks dé partij bij uitstek is die anderen altijd op moreel vlak de maat neemt maakt dit extra troosteloos.

Het is heel goed dat Richard de Mos dit nog eens opnieuw aankaart, want als oogappeltjes van linkse journalisten komen de terroristenknuffelaars van de ecoclub al veel te vaak weg met dit soort macabere geintjes. Ik hoop dat Van Aartsen ze even goed laat zweten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

7 reacties

 1. southener

  nazi vlaggen getooide demonstratie. Wat is daar dan verassend of onlogisch aan? Er zijn ook veel te veel mensen op de wereld vinden ze.

 2. peterdeRuyter

  Eens met het commentaar van @ Caroline. Bedenkelijk als een journalist GL als een stel naivelingen beschouwt, terwijl het ideogische roofdieren van het ergste soort zijn,soms voor de schijn als randdebielen verpakt. En Tim, van Aartsen laat zijn companen van de Linkse Kerk echt niet zweten -waar haal je toch zulk volstrekt ongemotiveerd geloof nog steeds vandaan?!  Van Aartsen staat  met de rest van de regenten aan de verkeerde kant, een man die een bewonderaar is van b.v. Verhofstadt  en zich een fusie van D’66 en de VVD al destijds heel goed kon voorstellen..Kortom die  glibberige lafaard laat slechts de burger en de joodse medemens in het bijzonder zweten.

 3. Caroline

  Naieve groenvoer club? Beetje rare omschrijving van die al van meet af aan (zo ging de CPN in die partij op) niet vooral gewone wortels maar hun totalitaire wortels koesteren. Naief? Was het naief toen voormalig partijleider Rosenmoller Pol Pot omhelsde (en daar nog steeds geen berouw van heeft) ten tijde van diens uitroeing van eenderde van de bevolking van Cambodja? Was Ina Brouwer, communiste, naief? Of Mohammed Rabbea(ofzo), of Femke Halsema of nu Van Tongeren en van Ojik? 

   

  Was die wethouder van Groen Links naief toen die nadat hij gehoord had wie de moord op Fortuyn pleegde, naief toen die diens club (strafbaar) verwittigde, zodat die een en ander aan hun computers konden doen?

   

  Naief: het enige wat naief is aan deze club zijn de mensen die die club als zodanig beschouwen.

 4. V.K.

  -Namens PvdA Amsterdam liep Elatik mee.

 5. Rob Spier

  Beste GroenLinksmensen, 

   

  doe ons een lol en slik een pil van Drion.

   

  met vriendelijke groet,

   

  de Samenleving.

 6. rinus

  Er gebeurt gewoon helemaal niets, en zowel Groenlinks als die antisemitische linkse krakersbende van de zogenaamde Stadspartij (Grlinks2) komen er gewoon mee weg. Van die verkiezingsfraudeur vAartsen hoeven we al helemaal niks te verwachten.

 7. chris2

  Gelukkig hebben we Pechtold nog. Die gaat zodra hij de kans krijgt Groen Links hier vast op aanspreken.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.