GroenLinks weer eens betrokken bij antisemitisme

Foto:

Anti-Israëldemonstratie.

Zucht. Er kan ook geen antisemitische hakenkruizendemonstratie plaatsvinden zonder dat er weer lieden van de naïeve groenvoerclub GroenLinks bij aanwezig zijn:

De Haagse burgemeester Van Aartsen moet de Stadspartij en GroenLinks op de vingers tikken, omdat die partijen hebben meegelopen met de anti-Israël demonstratie Hij zou het gedrag van de raadsleden ‘scherp moeten veroordelen’, stelt De Groep de Mos in schrijftelijke vragen. Volgens Geert Wilders van de PVV ‘faalde de burgemeester’

De lokale partijen bleven staan, nadat er op het Spuiplein nazi-symbolen en jihad-vlaggen waren vertoond. Volgens de Groep de Mos hadden ze direct moeten vertrekken. Hij wil verder van de burgemeester weten waarom de demonstratie niet is bëeindigd toen het hakenkruis werd werd ontrold. Ook zou de Hitlergroet zijn gegeven.

Hitlergroeten en nazivlaggen zijn natuurlijk al in- en in triest, maar juist het feit dat GroenLinks dé partij bij uitstek is die anderen altijd op moreel vlak de maat neemt maakt dit extra troosteloos.

Het is heel goed dat Richard de Mos dit nog eens opnieuw aankaart, want als oogappeltjes van linkse journalisten komen de terroristenknuffelaars van de ecoclub al veel te vaak weg met dit soort macabere geintjes. Ik hoop dat Van Aartsen ze even goed laat zweten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!