NTR warmt oude jazzprak op

De publieke omroep denkt dat zij het middelpunt van de wereld is. Dus wanneer de NPO in al haar wijsheid besluit om North Sea Jazz niet uit te zenden, dan wachten mensen geduldig een hele week om dan alsnog de NTR-registratie te gaan zitten kijken een week later.

Nee dus. Iedereen die het festival niet live op televisie kon kijken maar toch geïnteresseerd was heeft het inmiddels allang via andere – online – bronnen gezien. Dat de NTR nog met een extra uitzending komt zo’n zes dagen na dato is echt mosterd na de maaltijd.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. Erik_B

  het is al een tijdje bon ton om de publieke omroepen/uitzendingen onder vuur te nemen. daar kan ik mij rima in vinden, maar kom dan ook eens met iets goeds. hier slaat je geen deuk in een pakje boter mee.

   

  voorbeeld van iets goeds? kijk hoe de kijker het afgelopen weekend dor de NOS werd gemanipuleerd inzake de de berichtgeving rondom vlucht MH17

  een korte reportage op bloemenzee op Schiphol/. wat laat de NOS nu zien: een niet-Nederlander van (mij) onbekende komoaf, een donkere man, en een mosilma. de boodschap van de NOS: we zijn allemaal gelijk, zie je wel, ook niet_nederlanders (van orifine) rouwen, tekenen het condleanceregister etc.

   

  dat beste Tim is pure, onvervalste, schandalige manipulatie van de NOS die u het beeld voorspeigelt zoals de NOS het graag wil zien.

   

  kom dáár nu eens mee ipv bovenstaand flauwe stukje. zo moeilijk is dat toch niet?

 2. Erik_B

  het is al een tijdje bon ton om de publieke omroepen/uitzendingen onder vuur te nemen. daar kan ik mij rima in vinden, maar kom dan ook eens met iets goeds. hier slaat je geen deuk in een pakje boter mee.

   

  voorbeeld van iets goeds? kijk hoe de kijker het afgelopen weekend dor de NOS werd gemanipuleerd inzake de de berichtgeving rondom vlucht MH17

  een korte reportage op bloemenzee op Schiphol/. wat laat de NOS nu zien: een niet-Nederlander van (mij) onbekende komoaf, een donkere man, en een mosilma. de boodschap van de NOS: we zijn allemaal gelijk, zie je wel, ook niet_nederlanders (van orifine) rouwen, tekenen het condleanceregister etc.

   

  dat beste Tim is pure, onvervalste, schandalige manipulatie van de NOS die u het beeld voorspeigelt zoals de NOS het graag wil zien.

   

  kom dáár nu eens mee ipv bovenstaand flauwe stukje. zo moeilijk is dat toch niet?

 3. Leucosia Teles

  Vreselijk dat zo’n racist als Simons nog zendtijd krijgt op de Nederlandse Televisie… toch een van de kartrekkers in de anti blanken community. .

   

   

  Eng mens die Simons….  

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.