Weer geen kijkers voor Ramadan-programma

Foto:

De bijna 1 miljoen moslims in Nederland zijn overduidelijk niet geïnteresseerd in de speciale Ramadan-programmering van de publieke omroep. De publieke omroep kan er dus maar beter mee stoppen. Want 38.000 kijkers voor een Ramadan-programma van 50 minuten is bizar weinig. Waarom moeten we daar allemaal aan meebetalen?

De bijna 1 miljoen moslims in Nederland zijn overduidelijk niet geïnteresseerd in de speciale Ramadan-programmering van de publieke omroep. De publieke omroep kan er dus maar beter mee stoppen. Want 38.000 kijkers voor een Ramadan-programma van 50 minuten is bizar weinig. Waarom moeten we daar allemaal aan meebetalen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!