Duizenden Nederlanders steunen Yasmina Haifi

Geen categorieaug 17 2014, 12:44
Een steun-Haifi pagina is meer dan 4.000 keer geliket door mensen die er dezelfde denkbeelden op nahouden als de jodenzionisten-haatster.
De Telegraaf bericht vandaag dat meer dan 3.000 mensen (ondertussen 4.000) een Facebook-pagina hebben geliket die is opgericht om Yasmina Haifi een hart onder de riem te bezorgen. Wie de likers analyseert ziet al snel dat het ze niet alleen om het recht op de vrijheid van meningsuiting gaat, maar dat ze haar denkbeelden delen.
Haifi kwam de afgelopen week in het nieuws omdat ze op Twitter liet weten dat de terroristische organisatie ISIS (of: Islamitische Staat) niet islamitisch kón zijn... en een complot van de jodenzionisten is om de Islam een slechte naam te bezorgen (haha. Ja. Dat heeft de Islam echt nodig ja. Tot ISIS dacht iedereen onverdroten positief over die religie. Ahem). Nadat verscheidene media aandacht besteedden aan haar idiote tweets raakte ze haar baan bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding kwijt en werd ze geschorst door het ministerie van Veiligheid en Justitie.
In een normale wereld wordt zo'n vrouw universeel veroordeeld en moet ze de volgende jaren hard werken om haar imago enigszins op te poetsen. Helaas is de wereld - en zeker Nederland - niet langer normaal. Zie hier de pagina "Wij steunen ambtenaar Yasmina Haifi." Alexander Bakker van De Telegraaf legt uit:

Dat het niet alleen gaat om steun voor Haifi bleek nadat een Facebookgebruiker een bericht plaatste met de oproep aan het voormalige Haagse PvdA-raadslid haar complottheorie moet terugnemen. „Deze pagina is bedoeld voor mensen die Haifi steunen, dus ook dat het zionisme en ISIS verband hebben”, reageert de initiatiefnemer van de actie die daarop de oproep direct verwijderde.

En dat is niet alles. Ook bashen de oprichters van de pagina een ieder die iets negatiefs of kritisch durft te zeggen over de islam ... of over de integratieproblematiek rond allochtone moslims. In deze post wordt het vuur bijvoorbeeld geopend op Marian Propstra, lid van de VVD-fractie in Zuid-Holland.
Kortom, de oprichters zien zichzelf als een soort van online islamic defence force. Critici worden eruit gepakt en aangevallen, jodenzionisten krijgen de schuld van ISIS, en ze zetten moslims (in hun algemeenheid) neer als dé grote slachtoffers van discriminatie en haat van autochtone Nederlanders.
Al die duizenden likes voor deze pagina bewijzen weer eens dat Nederland echt een groot probleem heeft met een jonge, boze, nauwelijks geïntegreerde moslimgeneratie, die totaal is losgeslagen en geen enkele (positieve) relatie heeft met de rest van de samenleving. En weet u wat het ergste is? Ik heb werkelijk geen flauw benul wat er tegen kan worden gedaan. Het enige wat ik kan bedenken is dat we geduld moeten hebben, en ervoor moeten zorgen dat er a) minder immigranten komen en b) dat de immigranten die er al zijn beter integreren. Zelfs dan kon het weleens tientallen jaren duren voor dit probleem enigszins uit de wereld geholpen is. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten