Huwelijk Beyonce en Jay-Z feitelijk ten einde

Sprookje.

Dit Afrikaans-Amerikaanse sprookje loopt waarschijnlijk iets minder mooi dan “en ze leefden nog lang en gelukkig”:

Beyoncé en Jay Z zijn het niet eens geworden over het uitbrengen van een statement in reactie op de aanhoudende geruchten over hun huwelijksproblemen. Volgens bronnen van New York Post woonden de twee artiesten een sessie bij met vier advocaten en concertpromotor Live Nation, maar kwamen ze er niet uit. De concertorganisator vreest de On The Run-tour te moeten afbreken. ”Ze halen het mogelijk niet tot San Francisco”, zegt een bron. ”En of ze Parijs halen in september is helemaal onzeker”, citeert de krant een anonieme bron.

In verschillende mediaberichten wordt gesteld dat Jay-Z (meerdere keren) vreemd zou zijn gegaan. Toch lijkt hij nog behoorlijk wat zeggenschap te hebben over zjin vrouw, aangezien hij het haar gewoon verboden heeft om langs te gaan bij Oprah Winfrey of een vergelijkbare talkshowhost. 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.