ISIS indoctrineert kleine kinderen

Haat.

Vice heeft deel II online gezet van haar documentaire over ISIS. Anders dan veel andere media slaagden het alternatieve mediakanaal erin om ISIS te infiltreren. Het gevolg: een bizarre documentaire of ’s werelds gevaarlijkse terroristische organisatie.

Gisteren verscheen deel I. Vandaag volgde deel II. Misschien het meest opmerkelijke; een strijder uit België heeft zijn zoontje meegenomen en dwingt hem om voor de camera te zeggen dat “alle ongelovigen moslims doden.” Je ziet aan het hoofd van het jongetje dat hij weet dat het niet zo is… maar geef hem een paar jaar: dan is hij net zo hatelijk als, of misschien wel meer dan, zijn vader.

Voor de mensen die deel I hebben gemist:

De komende dagen volgen delen III, IV en V.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.