Kim Kardashian maakt selfie-boek

Kim Kardashian maakt selfie-boek

Selfish.

Kim Kardashian, de sexy socialite, werkt aan een nieuw boek. Gezien haar karakter gaat het natuurlijk niet om een boek met woorden erin, maar om... een bonte verzameling van haar favoriete selfies:

De koningin van de selfies komt met een eigen boek. Het meesterwerk van Kim Kardashian zal bestaan uit, jawel, zelfgemaakte portretten van de socialite. Het koffietafelboek Selfish ('egoïstisch') moet in april in de Amerikaanse winkels liggen en gaat 19,95 dollar kosten, omgerekend een kleine 15 euro. De uitgever wordt Rizzoli Publications, weet OK!.

Het heeft wel zoiets: zoveel zelf-liefde. Wat moet die vrouw ontzettend blij zijn met zichzelf. Eerder maakte ze al een vergelijkbaar boekje voor haar partner, Kanye West: dat was zijn Valentijnsdag kado.

Is er iemand die ook zoveel van zichzelf houdt als Kim Kardashian? Zou u graag een boek willen uitgeven van uw selfies? Of gaat dat u wat te ver?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties