Journalisten zijn leven niet zeker in Schilderswijk

De Schilderswijk in Den Haag is een no-go-area geworden voor journalisten.

Het was vandaag weer raak op de Hoefkade in de Haagse Schilderswijk. Een aangekondigde demonstratie, georganiseerd door de Facebook-groep Pro Patria, moest van de Hoefkade af omdat een grote groep islamitische tegendemonstranten van ongeveer 100 man (met ISIS-logo’s, jihadvlaggen en gezichtsbedekking) hen even verderop stond op te wachten. De groep van Pro Patria werd omgeleid via de Koningstraat.

De tegendemonstranten gingen vervolgens los op zowel de politie als een klein groepje aanwezige journalisten, onder wie ikzelf. Het liep uit de hand op precies dezelfde plek als tijdens de pro-ISIS-demo. Verschillende journalisten werden belaagd: Telegraaf-verslaggever Alexander Bakker en zijn cameraman moesten rennen voor hun leven, de camera van een Novum-journalist werd vernield (zie foto hieronder), en alle nog aanwezige journalisten moesten oppassen voor talloze vliegende bakstenen.

Ja, er werd met bakstenen gegooid door de tegendemonstranten. Niet met kleine kiezelsteentjes, maar met bakstenen (zie foto bovenaan deze post en de foto hieronder). De bakstenen werden gegooid naar de ME’ers die de Hoefkade wilden schoonvegen, maar ook naar de journalisten die vlak achter die ME’ers stonden. Met een baksteen kun je iemand blijvend letsel aanbrengen en zelfs doden, als je maar hard genoeg gooit. En dat is precies wat ze deden. Zes demonstranten zijn vanmiddag opgepakt; er wordt door de politie niet uitgesloten dat er meer arrestaties zullen volgen.

Tegen het einde van de demonstratie raakte ik in gesprek met een van de (later door de politie opgepakte) sprekers van de pro-ISIS-demo van 24 juli. Hij kende mij, omdat ik verslag had gedaan van die demonstratie en hem op de foto had gezet. We hadden een geanimeerd gesprek over de demonstranten en de tegendemonstranten. Op een gegeven werd mij op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt dat ik als journalist “neutraal” zou moeten blijven, “anders kun je zomaar een keer ergens een blauwe plek oplopen, als bijvoorbeeld hij jou ergens tegenkomt”.

Met ‘hij’ wordt in dit een geval de moslim met gezichtsbedekking bedoeld die mij vandaag ook al herkende (“Jij bent Frank Verhoef”) en tegen mij, in het bijzijn van de spreker van vorige keer, zei dat ik een “vuile hond” en “kankerlijer” ben. Er was vanmiddag dus duidelijk – opnieuw – sprake van het intimideren van journalisten. Onacceptabel. Voor iedereen die nu misschien denkt dat ik het voortaan voor gezien houd: nee, natuurlijk niet. Ik laat mij niet intimideren en ik blijf verslag doen van demonstraties in Den Haag en de rest van Nederland. Dat is mijn werk.

Eén ding is vandaag voor mij heel duidelijk geworden: de Schilderswijk is een no-go-area geworden voor journalisten. Journalisten worden door orthodoxe democratiehatende moslims op alle mogelijke manieren gehinderd in het uitoefenen van hun vak. Journalisten worden geïntimideerd, hun apparatuur wordt vernield en ze worden bekogeld met bakstenen terwijl ze hun werk doen. Als ik zeg dat verslaggeving in de Schilderswijk trekjes begint te krijgen van verslaggeving in oorlogsgebied, dan overdrijf ik een beetje, maar het begint er wel op te lijken.

Burgemeester Jozias van Aartsen moet zich de ogen uit zijn kop schamen. Maar wie denkt dat de gebeurtenissen van vandaag hem doen besluiten eindelijk iets te ondernemen tegen het democratiehatende volk in de Schilderswijk, heeft het mis. Het interesseert Van Aartsen bijster weinig wat er gebeurt in zijn stad. Vandaag liet hij het vuile werk opnieuw opknappen door een locoburgemeester. Van Aartsen heeft geen idee wat hij aan moet met de Schilderswijk. Het is tijd voor een nieuwe burgemeester.

Volg Frank Verhoef op Twitter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

36 reacties

 1. V.K.

  -Blijkbaar worden deze demonstratie’s goed door het ISS geevalueerd, het is toch niet normaal dat een gemaskerde demonstrant (opruimploeg), fotografen bij naam kent.

   

  -Wie denkt dat het Haagse ISSIS een stelletje ongeorganiseerd tuig is, heeft het kompleet mis.

 2. Spaarndammerbuurter

  laat zich graag piepelen door z’n pro-islamistische coalitiegenoot/vervanger.

  Rare jongens, die VVD-ers.

  OhOh Den Haag…..

   

 3. benkok

 4. reageerbuis

  Goed gedaan Frank! 

  Wat is er eigenlijk gebeurd met de petitie met 17000 handtekeningen om het vertrek van Van Aartsen te eisen? Nooit meer iets over gehoord. In de doofpot beland?

 5. rinus

  @spaarndammerbuurter 20.55u Dat is Joris (de kraker) Wijsmuller van de Haagse Stadspartij. Die zijn nog erger dan Groen Links. Het bestaat uit leden van een voormalig krakersbolwerk dat een politieke partij heeft opgericht. Extreem-links, pro-Palestijnen, pro-Islam, altijd op de barricades omdat de politie zogenaamd te hard ingrijpt. Ze stonden vóóraan om de agent te beschadigen die destijds een allochtone ”aanwinst” neerschoot nadat hij wegrende en een verdachte beweging maakte of dat hij een wapen zou pakken en schieten. Die agent is later vrijgesproken. En die partij (althans de leider) is nu loco-burgemeester.

   

  Dus dan weet je wel genoeg. 

 6. L. van der Schoot

  De wegkijkende regering is al jaren op de hoogte van onvermijdelijke ernstige toename van het terrorisme in ons land.

  Veel, zo niet alles had vermeden kunnen worden.

   

   

  Het beste is nu dat deze bewezen flut-regering  opstapt en plaats maakt voor een krachtige nieuwe.

  anders vrees ik dat Nederland inderdaad het tweede land in de EU wordt dat volledig onder de voet wordt gelopen door de Islam.(Zweden is de eerste).

   

  En het heeft geen zin meer om Geert van alles te verwijten. Hij heeft steeds gelijk gehad.

 7. The Fox

  De religie van de vrede heeft de sharia ingevoerd en dus met recht is de stad van vrede en recht. Misschien dat sommigen Jozias verkeerd begrepen hebben en de westerse versie voor ogen hadden.

 8. LantR.fant

  bij de eerstkomende kamerverkiezingen. Misschien dat dat die natnekken van de Jozias-de-Aarspartij eindelijk eens aan het denken zet. Wilders is niet echt mijn man. Maar hij heeft dan toch tenminste 2 goede punten. En dat zijn er 2 meer dan de VVD.

 9. Ren@

  En dan durven ze hier nog meewarig over de staatstelevisie van Poetin te praten. Hier haalt het hele schandelijke gebeuren het journaal niet eens.

 10. Linkse Internetcrimineel

  Wat is nu de bedoeling van dit stuk? Je mag iedereen met stenen bekogelen, maar journalisten niet?

  Ik neem aan dat die no-go voor iedereen geldt. Dat is een stuk interessanter nieuws dan dat een stel sensatiezoekers een paar stenen naar zijn hoofd krijgt.

 11. peterdeRuyter

  Hiervoor is uw politieke ‘elite’ verantwoordelijk in al haar bestuurslagen.

  Symbool hiervoor staat de emmer snot,die zich burgemeester van Den Haag waant.

  Een man uit,  inmiddels,   een kaste om diep te verachten.

  Ben benieuwd , wanneer de autochtonen onderling dit op straat gaan uitvechten. Kan niet uitblijven.

 12. Oet_Grunnen

  DIT GAAT HELEMAAL FOUT.

  Beste heer Rutte, Mark.

  Vergeet die € 1.000 die ik nog tegoed heb van u, maar ik hoor graag een (gratis) anntwoord:

  Bent u nog de MP van de blanke Nederlanders? U weet wel, die rechts-radicale mensen die de belastingpot vullen? Die belastingpot die gebruikt wordt om de ons hatende moslims te subsidieren?

  Ik walg nog meer van het verraad van de politiek dan van de woestijnratten.

   

   

 13. dirk1940

  Allah regeert in de Schildersijk en hij is ook de baas in Hoilland. Dit riep één van de moslim hersengestoorden veilig van achter een beschermende haag politie. Zoals te doen gebruikelijk werden de slechten beschermd door onze dienders en waren anderen de gebeten hond. Handje vol arrestaties werd verricht en morgen loopt iedereen weer vrij rond. Welkom in de stad Den Haag. Kent u dat liedje van Paul van Vliet nog?

  Nou, onze Paul mag het wel van een andere tekst voorzien.


  Wij hebben in Den Haag zo bedroevend weinig dingen 
  Waarvan je mooi gevoelig en echt lekker kan staan zingen 
  Want wij werden nooit belegerd of verwoest in vroeger dagen 
  En behalve in de Kamers is hier niemand ooit verslagen 
  Wij kennen niet een Haags Ontzet met dankdiensten in de kerken 
  En wij weten van geen wanten, noch van Grote Waterwerken 
  En misschien verklaart dat, dat door niemand in de lange loop der tijd 
  Aan ons brave ‘s-Gravenhage ooit een liedje is gewijd 

  refr.: 
  Den Haag, met je lege paleizen 
  Den Haag, waar de westenwind speelt 
  Den Haag, waar de wijzen in ’s lands dienst vergrijzen 
  En waar op de zolders Couperus vergeelt 
  Den Haag, met je standen en rangen 
  Den Haag, met je geur van een Indisch pension 
  Je kan je karakter in een woordje vangen 
  In dat beetje gewichtige 
  Tikkeltje schichtige 
  Altijd voorzichtige woordje: Pardon 

  Wij, die ternauwernood de naam van stad verdienen 
  Wij staan bij onze torens niet een nummertje te grienen 
  Wij smijten zelden ‘trossen los’ want wij hebben geen rivieren 
  Maar enkel maar een haventje met veel te korte pieren 
  Wij voelen nou nooit de harteklop voor machtige bedrijven 
  En er kleeft maar weinig zwart en zweet aan onze nette lijven 
  Vandaar dan ook dat niemand ooit bij dauw, bij dag, bij nacht 
  Een mooi gevoelig liedje voor ‘s-Gravenhage heeft bedacht 
  Maar toch zing ik graag Den Haag de lof 
  En van je Binnen- en je Buitenhof 
  Je Kneuterdijk, Gevangenpoort 
  En van je Laan van Meerdervoort 
  Ik mijmer zachtjes voor me heen 
  En ik denk aan jou, aan jou alleen 
  O, dierbaar graaf’lijk plekje grond 
  O, Moerwijk en o, Morgenstond 
  En als ik eenmaal sterven moet 
  Dan breng ik jou mijn laatste groet 
  En ik leg het moede hoofd ter rust 
  Aan Zwolsman’s kale kermis kust 


  Dat was nog het oude Den Haag, nu zijn de mannen met baarden en hun beschermengelen in de 2e Kamer er de baas. Iemand al van deze meute rond het Binnenhog gehoord?

 14. tipo

  We staan er als Nederland weer mooi op:

   

  http://www.newsweek.com/pro-isis-demonstrators-call-death-jews-hague-262064

   

  Van Aartsen moet weg, voordat hij Nederland nog meer schade aanbrengt.

 15. Spaarndammerbuurter

  Trek gelijk die Loco van Van Aartsen down the drain.

  Denk niet dat de VVD-Den Haag of landelijk nog enige affiniteit zou moeten hebben met de coalitie in de Hofstad.

  Dus verras me maar, VVD-ers.

   

 16. harry la croix

  Beste Wilhelmson. Het probleem tussen de islam en de overigen is ontstaan in het jaar 622. In dat jaar is de profeet Mohammed uit Mekka geschopt, waar hij als religieus leider ongeveer 150 aanhangers had, maar waar het merendeel der Arabieren de man zo zat was, dat ze hem naar Medina verbanden. In Medina ging Mohammed aan de slag. Hij begon zich te manifesteren als religieus leider en als jihadist, hij preekte de jihad in combinatie met de religieuze doctrine. Dat alles was hem, toen hij nog in Mekka woonde, in een grot door de aartsengel Gabriël, die aan hem was verschenen, namens Allah medegedeeld. De ongeletterde profeet, hij kon niet lezen en schrijven, heeft alles goed onthouden en is toen aan de gang gegaan. Hij slachtte 800 joden af, door ze te laten onthoofden en zag dat het goed was. De avond ervoor had hij alle kinderen van de joden laten kidnappen en onderbrengen bij de moslimsfamilies en de joodse vrouwen, na ze eerst te hebben verkracht, verkocht als slavinnen. En Allah, de barmhartige, zag dat het goed was. Behalve de joden richtte de toorn van Mohammed zich ook tegen de ongelovigen, die hij dwong te converteren tot de islam, of tot het betalen van extreme belastingen, zo ontstonden dhimmies, of ze konden nog kiezen voor de dood (onthoofding). Een zeer goed mens die Mohammed, zijn naam worde geprezen…..

  Nu doen wij net alsof het de laatste jaren zo uit de klauw loopt met de islam. Het is goed de geschiedenis van deze politieke ideologie eens te lezen en te zien dat ze al 1400 jaar dood en verderf zaaien! Zowat alle landen in Afrika en het Midden-Oosten waren christelijk. Stelselmatig zijn ze uitgeroeid! Een racistische en fascistische organisatie, die in de Tweede Wereldoorlog collaboreerde met de Duitsers. Die streeft naar wereldoverheersing door onderwerping aan de islam. Bijna 15% van alle geschriften van de islam betreft haat en geweld. Zonder goed te praten, ‘Mein Kampf’ bevatte ‘slechts’ 7% jodenhaat! De islam heeft meer slachtoffers op de hele wereld gemaakt dan welke godsdienst of ideologie ook!

 17. Wilhelmson

  Het product van Globalisme , internet en het links relativisme ?
  Het Islam neofundamentalisme in Europa richt zich niet op gemeenschappen met banden met een bepaalde cultuur of oorsprong maar op individuen die twijfelen aan hun geloof en identiteit. Zowel goedopgeleiden als ontwortelde en ontevreden jongeren voelen er zich toe aangetrokken. We spreken van “born again” moslims.

  Voor hen biedt het fundamentalisme een systeem dat een gedrag voorschrijft dat universeel geldig is, of je je nu in de Afghaanse woestijn of op de campus van een Amerikaanse universiteit bevindt. De islam die wordt verkondigd is dus een normatieve islam. Godsdienst is vooral een code en een religieuze verplichting. Het verdwijnen van bijzondere nationale kenmerken, specifieke culturen en historische achtergronden gaat gepaard met het zoeken naar een norm die in sterk uiteenlopende contexten kan worden toegepast, m.a.w. een norm die zich niets van de context hoeft aan te trekken. Die code, de definitie van wat geoorloofd is en wat niet is in de islam altijd een belangrijke kwestie geweest, maar ze wordt plots van wezenlijk belang omdat er bij gebrek aan culturele zekerheden over elk gebaar en elke handeling moet worden nagedacht. Wat is geoorloofd en wat niet?, wat is halal en haram ? Hoe dient men ‘s morgens op te staan, zich aan te kleden, te eten? enz…

  De vraag is echter wie de normen bepaalt en wie de overtreding bestraft als er geen machthebbende instantie is. In de fundamentalistische staten (Saudie-Arabië, Afghanistan onder de Taliban) treedt de religieuze politie op om de overtreders van de norm te straffen. In het Westen zullen het de verschillende islamitische websites zijn die, in rechtsreeks contact met de gelovige, slecht gedrag afwijzen en correct gedrag aanprijzen (O Roy,De Globalisering)

  De wildgroei van islamitische websites toont het grote belang aan van internet in de vorming van deze “born again” moslims. Een punt van overeenkomst van al die sites is het feit dat ze een virtuele oemma vormen, een gemeenschap van gelovigen die losstaat van elke natie en elk territorium of van elke sociale context. De sites richten zich tot een publiek dat zich ontworteld voelt of tenminste op zoek is naar een supranationale identiteit, een moslimidentiteit (O Roy, De globalisering).

  De verhouding die een moslim heeft met zijn directe omgeving (straat, wijk, dorp) is van een ondergeschikt belang. Het doel van internet is niet de integratie van een moslim in een wijk of een plaatselijke gemeenschap. Het gaat wel degelijk om het bieden van een soort substituut. Winkels, boekhandels, bibliotheken, ontmoetingen: alles gebeurt “online”… Kortom, internet dient niet om de geisoleerde moslim weer in een lokaal netwerk op te nemen, maar om hem te verbinden met de virtuele oemma. Er is dus een voortdurende slingerbeweging tussen drie niveaus: het microniveau (buurt, moskee), het macroniveau (denkbeeldige oemma) en het virtuele niveau (internet en de moderne communicatiemiddelen) (O Roy De globalisering)

 18. Wilhelmson

  Een veel gehoorde boutade zegt dat niet alle islamieten terroristen zijn maar dat alle terroristen wel islamieten zijn. Prangende vraag is nu waar de oorsprong van dit geweld ligt ? Hebben we te maken met een “botsing van beschavingen” (Huntington) tussen de islam en het Westen? Is het islamitisch geweld terug te brengen tot de uitloop van de politieke gebeurtenissen in het Midden Oosten en/of in Irak. Ligt een religieuze relance op mondiaal vlak aan de basis van alle problemen? Niets van dit alles, aldus Olivier Roy die in de De globalisering van de islam, Van Gennep, 2003 het rechtstreeks verband legt tussen het islamitisch terrorisme en de globalisering. Hij komt tot de slotsom dat de zoektocht naar een eigen identiteit, als gevolg van een ontheemding (lees individualisering, ontworteling) de eigenlijke oorzaak vormt van het probleem.

 19. Two Ravens Black Kettle

  En het agitprop. NOS-Staatsjournaal zweeg weer. Niets en niemand zal de multiculti droom in de weg staan !!

 20. harry la croix

  Ik word er niet goed van. Wat doen die journalisten van de Telegraaf daar in de Schilderswijk? Dan maken ze foto’s en wij maken die dingen stuk en dan zeuren ze ook nog! En de politie? Die heeft er toch ook niets te zoeken. Het is een prachtwijk, die Schilderswijk. Volgens Ascher is het een wijk waar niets aan de hand is. Keurig geregelde wijk, lid van IS(IS), een kalifaatwijkje, shariawetgeving. Wat is daar nou mis mee? En wat stellen de tegenstanders van die prachtwijk voor? Met ME erin of samen met commando’s en mariniers? We gaan daar de zaak toch niet escaleren?! Een helicoptertje is genoeg dreiging. Verder is het belangrijk even wat Pickwick thee te halen. Onder het genot van een kopje dronken we een glas, deden een plas en lieten we alles zoals het was. En maar weer fijn VVD/PvdA stemmen bij de provinciale verkiezingen!

 21. zomaar iemand

  je loopt mee, en draagd de nederlandse vlag , (en of geuzen vlag), en walha gelijk ben je volgens de staatsmedia een rechts radicale .

   

  je loopt mee en je draagd een jihad vlag of een turkse  , palestijnse vlag enz, en walha volgens de staatmedia behoor je tot de goed oppassende burgers binnen onze sammenleving.

   

  en wat de staatsmedia vind , word hen opgedragen van bovenaf !!!, juist ja onze regente kliek , die in de broek schijten dat het hier tot onlusten komt met dat moslim tuig , TUIG wat zij al jaren importeren .

   

  willen wij niet dat wij binnenkort alle moslim moeten worden , en of dat onze jongen vrouwen en meisjes verhandeld gaan worden op de slavenmarkten , onze jongen jongens de keel doorgesneden worden , en de ouderen levend begraven , enkel omdat zij geen moslim zijn .

   

  dan moeten wij alle meer van deze protest marsen houden , en met grote aantallen !!!!!, tot deze Internationale Sociale  (IS) regente kleik actie onderneemt om den nederlander te beschremen , voor tuig uit deze werelddelen .

 22. fredvdB

  Er zijn kamervragen en antwoorden in verband met ISIS:

  http://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/kamervragen/detail.jsp?id=2014D28095&did=2014D28095

   

  De mogelijke genocide die plaatsvindt die moet later onderzocht worden volgens Timmermans.

  We doen wat, maar zelfstandig zijn we niet: het is de EU en de UN die het woord voert (Timmermans verwijst naar Ashton en “de internationale gemeenschap” (is UN?)).

   

  Opvallend is dat over Sinjar gesproken wordt in Iraq. Dat is nog geen 100 kilometer van de grens van Turkije af. De Turken, met een leger van 660.000, kunnen blijkbaar niet helpen. Ligt politiek gevoelig ivm met Koerden? Ook is het zo, dat via dat deel onder Adana bekend is dat de democratische rebellen die tegen Assad streden (inmiddels ISIS) Syrie in en uit wippen (niet officieel natuurlijk).

   

  Ik krijg het idee dat de ISIS-voorstanders (maar ook Hamas-verdedigers) voorlopig in het geopolitieke plaatje passen van de regering, de EU, Turkije en… Het is verdacht hoe ze met rust worden gelaten, hier, maar ook in Iraq.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 23. Hilterman

  In vermomming over straat gaan mag niet. Meteen opladen al dat tuig dat flink genoeg is om mensen te bedreigen en de boel te vernielen maar zich niet bekend wil maken. Handhaaf de openbare orde nu eens om te beginnen.

  Wie geen gehoor geeft aan opdrachten van de politie meteen opladen. Om middernacht loslaten op de Veluwe uiteraard zonder telefoon etc.

   

  Dit zaakje gaat nog veel harder stinken door een burgemeester die hier niets tegen onderneemt.

  Bespottelijk dat dit schorem zelfs maar durft te beweren dat ze de Schilderswijk hebben overgenomen om maar niet te spreken van het kalifaat dat ze er zouden willen vestigen.

   

  Geen politie, geen ME maar twee pelotons mariniers inzetten om dit stukje den Haag weer onder controle te krijgen.

  Deze criminelen hebben alleen respect voor de harde hand. Geen probleem, die kunnen ze krijgen.

 24. Spaarndammerbuurter

  Wat voor trieffel zit ‘r nog meer(buiten de VVD-ers))in het bestuur van Den Haag?

  (buiten die pro-islamisme loco rat Wijsmuller?)

  Hebben VVD-ers überhaupt enige consideratie met anti-ISIS democraten/demonstranten?

   

   

 25. Johannes N

  Mensen, waar zijn we nu verbaasd over? De regering heeft toch DUIDELIJK aangegeven de islamisering NIET tegen te gaan, te weten de motie Halsema. Nu ziet u het in de praktijk gebracht worden. Waarom dan toch al die verontwaardiging? Dit is toch jaren geleden expliciet aangekondigt als zijnde overheidsbeleid?

   

  Oh, en het begint met bakstenen, maar al snel komen daar raketten en de eis voor een eigen staat bij. Ons land gaat door de Navo of de VN verdeeld worden in een islamitisch en een autochtoon deel, net als eerder Joegoslavie dat trieste lot mocht ondergaan.

   

   

   

   

 26. renevers

  Ik weet niet of iedereen het al gezien heeft..

  Als dat de toekomst voor den Haag is? De docu is al wat ouder en gaat over IS.

   

  In de volgende vice nieuws docu worden een paar “vooroordelen” bevestigd.

   

  http://www.vice.com/nl/vice-news/zo-ziet-de-islamitische-staat-er-uit-

   

   

 27. Julius

  Ga er dan voor de lol maar een keer tussen staan als ze “los” gaan, stijf van de drank, coke en pillen. 

   

   

 28. Spaarndammerbuurter

  Suf geblowd volk.

  Of stijf v/d pillen.

  Lost generation.

   

 29. Julius

  Waar is de harde kern van ADO Den Haag als je ze nodig hebt? Waar is de harde kern “de superjoden” van AJAX als je ze nodig hebt? Laten ze deze keer eens gebroederlijk optrekken en laat de ME deze keer voor die gasten eens een oogje dicht knijpen.

   

  Het zal de Hollandse knullen goed doen…

 30. Jean Wanningen

  Burgemeesters in oorlogstijd moet men niet storen als zij op vakantie zijn. Begrijp je dat dan niet?

 31. Van Aartsen: patrouille door salafisten is hartstikke prima – De Dagelijkse Standaard

  […] Er werden raadsvragen gesteld door de PVV en Kamervragen door VNL. Burgemeester Jozias van Aartsen heeft de raadsvragen inmiddels beantwoord. Dit is zijn, ronduit slappe, verdediging van de salafistenpatrouille door de Schilderswijk, een tikkende tijdbom door de talloze radicale moslims die er wonen en zich misdragen: […]

 32. ‘Polderjihadi Abou Hanief zelfmoordenaar van Fallujah’ – De Dagelijkse Standaard

  […] de demonstratie waarbij Pro Patria door de Schilderswijk kwam lopen en pro-ISIS-aanhangers bakstenen gooiden naar journalisten en ME’ers kwam ik Abou Hanief weer tegen. Hij sprak het groepje journalisten aan waar ik mee stond te […]

 33. rinus

  En ik neem aan beste Frank, dat je ook weet wie deze loco-burgemeester is? Hij was het die het bevel gaf om de anti-ISIS demonstratie tégen te houden en om te leiden via de Koningstraat ipv de Hoefkade terug naar CS.

   

  vAartsen doet helemaal niets en laat alles begaan. Als de dood dat hij is om zijn grootste vijand Geert Wilders in de kaart te spelen. Deze Islamitische varkens kunnen zich alles permitteren. Stenen gooien, camera’s kapot trappen (of afpakken), en journalisten in de maag trappen en dan hard wegrennen in de ”veilige” grote groep helden.

   

  De media van NOS tot RTL laten het ergste gewoon achterwege, maar spreken wel van ”extreem-rechtse” demonstranten. De media hebben definitief de kant gekozen van de Islam en zelfs de volgelingen van ISIS.

 34. Spaarndammerbuurter

  Wie is die Loco van dienst die hem moest vervangen?

 35. Jasterke

   

  dank @Dirk1940…

   

  we zijn zo vrij geweest uw reactie te herbloggen op : http://www.Jasterke.Wordpress.com

 36. Ren@

  Pro of anti demonstraties rijzen de pan uit, ondertussen vergeten we de belangrijkste, DE TOCHT VAN DIEPE ROUW, rouw om het verlies van wat ooit een mooi land was, een land waar het goed toeven was, waar iedereen welkom was. Een land waar je inmiddels alleen nog maar van kunt walgen, walgen van het verraad en het verkwanselen van onze samenleving, voor eer, ego en partijbelang.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.