Khalid K. leeft nog

Jammer maar helaas, de Nederlandse ISIS-terrorist Khalid K. is nog in leven.

Eerder berichtten wij – net als andere media – dat Neerlands beruchte ISIS-terrorist Khalid K. om was gekomen bij gevechten. Helaas blijkt dat nu niet het geval te zijn. ISIS-fans laten op Twitter namelijk weten dat de psychopaat die het geweldig vindt om met afgehakte hoofden te poseren tegenwoordig bij de Sharia-politie zit.

Deze speciale politie, actief in door ISIS-bezette gebieden, zie tot op de naleving van de strenge Sharia-wetgeving. Daarbij worden vrouwen bijvoorbeeld gedwongen om zich helemaal te bedekken als ze zich buitenshuis begeven (of als er mensen bij ze op bezoek komen) en worden individuen die alcohol consumeren gearresteerd. Onder ISIS worden zulke mensen gestraft door zweepslagen. 

Ook worden er gecontroleerd op drugs. Als een verslaafde gepakt wordt heeft hij een groot probleem: op drugsgebruik staat de doodstraf.

Kortom, het is het ideale baantje voor moordenaar Khalid. Zoals GeenStijl bericht:

Kijk, daar hebben we Khalid de Koppensneller, voortaan beter bekend als Khalid Kit. Want de meest beruchte Almeerder van het Kalifaat is bij de politie gegaan. De islamitische politie, uiteraard. Lekker de shariawijkagent uithangen in de Levant. Stoepfietsers onthoofden, homoos van flats afgooien, winkeldieven de handjes afhakken, en op uitgaansavonden vrouwen stenigen die een stukje blote enkel laten zien. Ja hoor, Abou agent Khalid K. is helemaal van de attentie buurtpreventie. Wraakzaam & Dienstbaar aan Allah. Ober, 1 donut svp!

Het is te hopen dat deze extremist uiteindelijk alsnog wordt geëlimineerd. Blijkbaar is dat onlangs mislukt, maar net als ieder ander heeft hij het eeuwige leven niet. 

Khalid is één van de meest brute leden van ISIS – en dat wil wat zeggen. De Amerikanen en hun bondgenoten (Frankrijk en Engeland) zouden een speciale task force op hem moeten zetten om hem uit de weg te ruimen. Als dat lukt doen ze de hele mensheid een dienst.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

6 reacties

 1. hugo matthijssen

   

  Oog om oog dat is zijn denklijn.

  Niet afschieten maar gevangen nemen.

  Vervolgens overdragen aan de nabestaanden van deze slachtoffers

   

 2. Pimsch

  Wat een vredig plaatje. Dit park zal veel bezoekers trekken, mits de hoofden goed worde geconserveerd.

  Deze man is eenvoudig en dat beaamt hij door maar een vinger op te steken. Churchill had er twee nodig, maar ja, die was ook niet eenvoudig. Hitler had een hele arm nodig; gestrekt nog wel. Hirohitho had niets nodig, want hij was niets (dus voor sommige alles).

  Khalid komt terug naar Almere voor zijn jeugdliefde: een blank Nederlands meisje. Zij heeft hem steeds afgewezen. Radeloos probeert hij indruk te maken op het wijfje.

  Het meisje heet Judith en onze arme Khalid heeft geen flauw benul dat ze hem zal onthoofden.

   

 3. mart

  Alteid maar wijzen naar de amerikanen en britten,om de hot patatos uit het vuur te halen…..waar zijn de moedige beeldstormers uit nederland om mee  te helpen…tja Mart die hebben we niet meer,snik snik.

 4. very amused

  wat bedoeld die malloot op elke foto met dat vingertje? Als die hand was omgedraaid zou ik het nog snappen… (en insgelijks, natuurlijk)

 5. louis-portugal

  MvG zie je het niet?

  Hij is in opleiding voor het schilderskwartier.

 6. V.K.

  -Kortom in goed Nederlands, buurtvader .

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.