Privacy

Weet u waar al dat gekut met die extreme moslims toe gaat leiden: Inperken van burgerlijke vrijheden, en minder privacy. Alles onder het mom van:”bespeel het gepeupel continu met angst en je kunt er uiteindelijk elke vrijheid stelende “oplossing” doorheen rammen”. (deze quote las ik op twitter, en dekt volledig de lading)

Toen op 9/11 de vliegtuigen bij het World Trade Centre naar binnen vlogen wisten westerse regeringen niet hoe snel ze dit moesten gebruiken om ons allerlei nieuwe wetten door de strot te duwen.

En we pikten het allemaal want het was tenslotte voor onze eigen veiligheid.

Het verplicht bij je hebben van een ID, en het bewaren van bel en internet gegevens van de burgers is een mooi voorbeeld van de toen genomen maatregelen. Het is overigens wel lucratief gebleken voor de overheid. Zo kan b.v. aan iemand die zonder rijbewijs rijdt ook gelijk een boete voor het zich niet kunnen legitimeren worden opgelegd. Kassa!

Maar het heeft allemaal geen zak geholpen, anders waren we nu niet waar we nu zijn. En zo zal het nu ook weer gaan. Vrije meningsuiting zal verder worden ingeperkt, en sites als Geenstijl, DDS, Dutch Free Press e.a. zullen niet meer alles mogen opschrijven, met constant een hijgerig OM op de loer.

Het werkelijke
probleem wordt niet aangepakt. Er zal geen nationaliteit  worden ontnomen want er zal altijd wel ergens een Europees wetje zijn die dit onmogelijk  maakt. Het is volgens Michiel Pestman ook niets anders dan Moslimpje pesten, en de Moslim zal er alleen maar verder door radicaliseren. Reken maar dat de overheid er ook zo over denkt. hoe kunnen we anders het beleid van de laatste 30/ 40 jaar verklaren??

Dat is ook gelijk het “mooie” van die hele klote EU. Het stelt overheden van lidstaten in staat om van alles en nog wat te roepen en het vervolgens daar bij te laten. Als er dan toch iemand -natuurlijk niet iemand van de PO of de Nederlandse kwaliteitskranten- gaat vragen hoe het nu gesteld is met de toen voorgestelde wetten, zal het kabinet
zeggen: Het mocht niet van Bruxelles, dussssssss….

Maar er komt een tijd dat burgers het niet meer gaan pikken, zelfs de Nederlander niet.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.