Steeds meer Amerikanen doen mee met ISIS

Verdubbeling sinds januari.

Heftige cijfers: het aantal jihadisten uit de Verenigde Staten dat zich heeft aangesloten bij ISIS en andere terroristische organisaties in Syrië en Irak is het afgelopen jaar bijna verdubbeld.

Sinds het begin van de burgeroorlog 3 jaar geleden hebben nu ruim 100 Amerikanen zich aangesloten bij de opstandelingen.

Ik denk dat 100 nog een voorzichtige schatting is. We mogen hopen dat de Amerikanen iedere Amerikaan die zich heeft aangesloten bij ISIS en aanverwante terreurgroepen 24/7 in de smiezen houdt. Deze terroristen wil je niet vrij rond laten lopen in de Verenigde Staten, want dan heb je binnen de kortste keren een aanslag.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. Zeeuw

  Wat ik niet begrijp is dat dit forum zich druk maakt over het toenemend aantal mensen die in Irak en Syrie willen vechten. Waarom schrijf ik dat? Wees blij dat het extremistisch volk uit Europa en andere landen vertrekt. Dat is een zorg minder voor u en mij. Want zoals Johan Cruijff  zei: Elk nadeel heeft zijn voordeel. Verder is het zo dat de aarde de overbevolking niet meer kan voeden. ( Green footprint ), dat betekend dat er nog veel meer mensen zullen moeten gaan sterven om het leven op aarde leefbaar te houden. Dat is goed voor u en mij. Dat klinkt niet alleen cynisch maar is helaas wel de waarheid. Want wij, als menselijk ras, vonden dat wij maar konden blijven neuken. Net zo lang totdat er te veel mensen op aarde waren. Studies hebben aangetoond dat indien de bevolkingsdichtheid te hoog wordt de mensen zich gaan gedragen als de kippen die te dicht op elkaar moeten leven in kippenhokken. Die pikken elkaar ook kapot. Met andere woorden Ebola en IS en andere ziekten zijn een zegen voor moeder Aarde. De menselijke uitwassen dragen in hoge mate bij aan het herstel van de Aarde, en zo heeft elk nadeel zijn voordeel.

   

  Heeft er iemand nog vragen?

 2. witwas

  Als ik moet kiezen tussen het binnen de landsgrenzen houden van dergelijke idioten of ze naar Irak/Syrië te laten vertrekken, zet ze dan maar op het eerste het beste vliegtuig.

 3. Two Ravens Black Kettle

  Foei Frank. U spreekt over terroristen maar het zijn juist stoere rebellen, strijders, avonturiers, jongeren die iets willen doen en zich vervelen en hoogstens slachtoffers van de Grote Alwetende Satan Wilders.

  De Staatsradio fluistert het immers, nu al maanden lang. Strijders die kinderen levend begraven. Een leger van Robin Hoods.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.