Bassie en Adriaan dolblij met internethit

Hallo vriendjes en vriendinnetjes!

Bassie en Adriaan zijn al lang niet zo populair meer als vroeger, maar de heren scoren dan toch zowaar een hit. En wat voor één:

Hallo vriendjes en vriendinnetjes, we komen er weer aan. Hallo vriendjes en vriendinnetjes ’t is Bassie en Adriaan. Deze titelsong van de kindervrienden is wereldwijd mateloos populair als karaokeversie. De broers Van Toor vinden de groeiende internethype geweldig. ‘Ze zijn enorm vereerd met deze aandacht’, liet hun woordvoerder weten.

En dat is niet alles: er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe speelfilm van de acrobaat en de clown. In die film moeten ze het stokje doorgeven aan twee getalenteerde neefjes, die hun werkzaamheden dus over gaan nemen.

Fantastisch leuk voor de jeugd van tegenwoordig, natuurlijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.