En de naam is… Jalta!

Foto:

5000 idealisten gezocht!

Vanaf dit moment kunt u zich inschrijven voor een lidmaatschap van Jalta, de nieuwe site waarvan we hier de afgelopen week de namen hebben onthuld:

Frits Bolkestein, Thierry Baudet, Nausicaa Marbe, Hafid Bouazza, Annabel Nanninga, Bart Schut, Edin Mujagic, Sylvester Eijffinger, Jonathan van het Reve, Stan Veuger, Willem Jan Hilderink, Dirk Jan van Baar, Karin Nullamento, Derk Jan Eppink, Diederik Smit, Jeroen Langelaar, Bart Jan Spruyt, Pieter Omtzigt, Dieuwertje Kuipers en Leon de Winter.

Een combinatie van grote namen en aanstormend talent. Met scherpe columns en eigen verslaggeving. En met als ultiem doel om naast een opiniesite ook een eigen online televisiekanaal op te zetten. Om zo een alternatief te bieden voor de zouteloze driekeer-de-Volkskrant pap die ons elke avond door Hilversum wordt voorgeschoteld. 

Maarrr… Dit gaat echt alleen door als we de horde van de 5000 abonnees weten te nemen. Het is nu dus aan u. Wij hebben de krachten gebundeld en de plannen gesmeed. U kunt nu Jalta mogelijk maken en bovenstaande groep aan het werk zetten door een abonnement te nemen. We zoeken 5000 idealisten, 5000 geuzen zo u wilt, die met een kleine maandelijkse bijdrage van €7 (zeven euro) dit project mogelijk gaan maken. En daarmee mogelijk voor een omwenteling in het Nederlandse medialandschap gaan zorgen. 

Over naar u dus! Ga naar Jalta.nl en neem vandaag nog een lidmaatschap. Maak Jalta mogelijk!

 

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!