ISIS onthoofdt weer Amerikaan

Moordenaars.

De islamitische beulen van ISIS hebben weer toegeslagen. Ze hebben na de onthoofding van James Foley weer een ontvoerde Amerikaanse journalist onthoofd. Het gaat om Steven Joel Sothoff, die in 2013 is ontvoerd in Aleppo, Syrië. Het lijkt erop dat de dader dezelfde terrorist is als de vorige keer.

Wie de video van de onthoofding wil zien, kan online terecht. Wel met een waarschuwing vooraf: het filmpje bevat schokkende beelden, dus wie daar niet tegen kan, moet zeker niet op het linkje klikken.

Aan het einde van het filmpje zien we dat het volgende slachtoffer de Britse David Cawthorne Haines is als het Westen niet luistert naar de eisen van ISIS, zoals het stoppen van bombardementen op ISIS. Tja. Ook al zou het Westen luisteren, dan nog doen de terroristen van ISIS wat zij willen.

Het wordt hoog tijd dat president Barack Obama, uiteraard samen met de NATO, ingrijpt en meer dan alleen bombardementen uitvoert op strategische doelen van ISIS in Syrië en Irak.

ISIS moet zo snel mogelijk worden weggevaagd van de aarde. ISIS moet helemaal kapot.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.