Jennifer Lawrence boos vanwege naaktfoto’s

Gehackt.

Waarom maken al die beroemde vrouwen in vredesnaam naaktfoto’s van zichzelf?

Jennifer Lawrence is niet bepaald blij met het feit dat naaktfoto’s van haar online zijn verschenen. De actrice onderneemt juridische stappen, schrijft Variety. De foto’s verschenen samen met beelden van onder anderen Kate Upton, Ariana Grande en Kirsten Dunst. “Dit is een duidelijke schending van privacy”, aldus de woordvoerder van Lawrence. “De autoriteiten weten ervan en iedereen die de foto’s van Jennifer Lawrence deelt zal worden vervolgd.”

Ja, ja, het is een schending van haar privacy, maar waarom heeft ze dit soort foto’s in vredesnaam op iCloud gezet? Iedereen weet toch dat dergelijke informatie heel gemakkelijk te hacken is door een expert?

Houd gewoon op met het maken van naakfoto’s en voila; je hoeft je er ook geen zorgen over te maken dat een ander ze online zet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.