Jeroen Pauw doet het een klein beetje beter

Knap hoor. Gisteren haalde Pauw 650.000 kijkers, ‘slechts’ 300.000 minder dan concurrent RTL Late Night. Zou het dan toch? Ik denk van niet, maar we gaan het in de komende weken zien. Als het programma opnieuw regelmatig onder de half miljoen zakt, is het snel afgelopen met de VARA-talkshow. Helaas, pindakaas.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

 1. E.J. Nieuwenhuijs

  Ik zou dat jammer vinden. Ik heb niet zoveel met RTL Late Night, hoewel ik Humberto Tan op BNR vroeg op de ochtend altijd erg goed vondt. Late Night heeft voor mij een veel te hoog BN’er gehalte en dan m.n. uit de entertainment en… dat boeit mij eigenlijk gewoon niet zoveel.

   

  Ik hoop dus dat Pauw gewoon kan blijven uitzenden en dat de NPO er niet zo’n bizarre kijkcijfer fetish op na zal houden, maar ik ben bang dat dat ijdele hoop zal blijken te zijn. Ik vraag me overigens af wat Jelinek dan wel niet wil gaan doen om meer kijkers te trekken? Ik hoop in ieder geval niet op een copie van Late Night, want dan ben ik snel uitgekeken op dat tijdstip.

   

  Zou bovendien nogal stupide zijn, want “the real thing” start op RTL ruim een half uur eerder en nog volop bezig, dus waarom zou je dan uberhaupt voor een copie naar een andere zender zappen? Maar goed… we gaan het zien.

 2. Ego non solus

  Omdat een linkse talkshow per definitie hele of halve waarheden debiteert zou ik hier maar blij mee zijn. Of heeft Frank Verhoef liever dat dagelijks een miljoen mensen wordt misleid?

   

  Ik keek niet, kijk niet en zal er ook nooit naar kijken. En als talkshows als deze even onvermijdelijk zijn als dat water nat aanvoelt, nou dan maar liever voor zo min mogelijk kijkers.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.