Jeroen Pauw doet het een klein beetje beter

Foto:

Knap hoor. Gisteren haalde Pauw 650.000 kijkers, 'slechts' 300.000 minder dan concurrent RTL Late Night. Zou het dan toch? Ik denk van niet, maar we gaan het in de komende weken zien. Als het programma opnieuw regelmatig onder de half miljoen zakt, is het snel afgelopen met de VARA-talkshow. Helaas, pindakaas.

Knap hoor. Gisteren haalde Pauw 650.000 kijkers, ‘slechts’ 300.000 minder dan concurrent RTL Late Night. Zou het dan toch? Ik denk van niet, maar we gaan het in de komende weken zien. Als het programma opnieuw regelmatig onder de half miljoen zakt, is het snel afgelopen met de VARA-talkshow. Helaas, pindakaas.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!