Komt het EK naar Amsterdam

2020.

Spannend, spannend, spannend!

De KNVB weet vrijdagmiddag of Amsterdam een van de speelsteden is tijdens het Europees kampioenschap voetbal van 2020. Dat toernooi wordt vanwege het zestigjarig bestaan van de UEFA in dertien verschillende landen gehouden.

De beslissing wordt rond 13.00 uur genomen tijdens een speciale bijeenkomst in Genève. De UEFA moet een keuze maken uit negentien kandidaten. 

De KNVB hoeft zich hier helemaal niet druk over te maken. Er zijn 19 kandidaat-steden, Amsterdam is gewoon één van de beste mogelijkheden. Het plan is goed uitgewerkt, Amsterdam is een mooie, moderne stad, en ga zo maar door. Er zullen best een aantal mooie wedstrijden gespeeld worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.