Nederlandse jihadisten kunnen niet bij geld

Mooi.

We zullen maar zeggen, iets is beter dan niets:

Van vijf Nederlandse Syriëgangers zijn alle financiële tegoeden bevroren, heeft De Nederlandsche Bank (DNB) bekend gemaakt. Daarmee komt het totale aantal polderjihadisten bij wie beslag is gelegd op alle financiële bezittingen op dertien.

De nieuwe vijf namen op de terreurlijst zijn Marouane B. (19) uit Arnhem, Soufian el J. (27) uit Huizen, Hatim Mohamed R. (25) uit Leidschendam, Ismail A. (31) uit Amsterdam en Abdelkarim el A. (27) uit Arnhem.

Marouane B is vrij bekend, onder meer omdat Nieuwe Revu een portret van hem maakte. Daarin zei hij het volgende: “We pakken land voor land totdat heel de wereld sharia heeft. Amerika kan straaljagers inzetten, maar het heeft geen nut. En Amerika is de eerste op onze lijst! Wie Amerika heeft gesteund, zullen zijn hoofd verliezen. En zij die F16’s hebben gestuurd om onze broeders te bombarderen, zijn zeker aan de beurt. Alles is gepland en Nederland zijn we zeker niet vergeten. Als we hier gebieden kunnen veroveren in twaalf uurtjes die nog groter zijn dan Nederland en België bij elkaar, hoe zit dat dan met Nederland?”

Hmhmm, juist ja. Prima dat hij niet bij zijn geld kan, maar daar moet het natuurlijk niet bij blijven. Deze man – en zijn collega’s – moeten gewoon uit de weg worden geruimd en er moet voor worden gezorgd dat ze nooit meer naar ons land terug kunnen gaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

6 reacties

 1. katja

  http://www.tvuitzendinggemist.nl/nederland-2/brandpunt/uitzending-van-21-september-2014-42300

   

  Vanaf minuut 15.40 hele verhaal van Ruud Koopman uit Berlijn die Obama en Cameron onderuit halen met hun wegkijken.

   

  En Rutte heeft oneindig veel meer respect voor moslims dan voor Wilders.

 2. katja

  http://brandpunt.incontxt.nl/seizoenen/2014/afleveringen/21-09-2014/fragmenten/een-ongemakkelijke-boodschap

   

  Wilders overdrijft mischien, maar de anderen onderschatten de boel.

   

  Maar dat wisten we al.

 3. katja

  Er valt heel wat geld te bevriezen. Van al die gesubsidieerde moslim organisaties bv, en alle uitkeringstrekkende al of niet Nederlands sprekenden die jihad lovers onderdak verlenen en aanmoedigen. En een groot deel van de niet islamitsche blinde, nog immer pamperende hogere en middenklasse die van ons geld Sinterklaas voor hen spelen moeten uit hun ambt gezet worden of minstens 50% loonsverlaging krijgen.

   

   

  Maar  ja, in plaats daarvan schijnt bv. een tweede goede columnist van de Vokskrant op het punt te staan eruit gewerkt te worden omdat hij zijn ogen wel de kost geeft.

 4. V.K.

  -Nou, da’s dan mooi, de stand is 5Jihadisten welke niet bij hun geld kunnen komen tegen 600 agenten met een loonbeslag.

  -U ziet het gaat uitstekend met de B.V. Nederland.

 5. mart

  En hoe ga je dat doen met een nog steeds wegkijkende regering,met een”ga maar rustig slapen” mentaliteid.

 6. Den Heijer-Nootdorp

  Wat vindt de Marokkaanse ambassadeur in Nederland van deze DNB-maatregel? Heeft-ie al gereageerd? En zijn in reactie daarop de betrokken DNB-medewerkers al overgeplaatst? Door Klaas Knot?

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.