Nederlandse jihadisten kunnen niet bij geld

Geen categoriesep 21 2014, 18:00
Mooi.
We zullen maar zeggen, iets is beter dan niets:

Van vijf Nederlandse Syriëgangers zijn alle financiële tegoeden bevroren, heeft De Nederlandsche Bank (DNB) bekend gemaakt. Daarmee komt het totale aantal polderjihadisten bij wie beslag is gelegd op alle financiële bezittingen op dertien.

De nieuwe vijf namen op de terreurlijst zijn Marouane B. (19) uit Arnhem, Soufian el J. (27) uit Huizen, Hatim Mohamed R. (25) uit Leidschendam, Ismail A. (31) uit Amsterdam en Abdelkarim el A. (27) uit Arnhem.

Marouane B is vrij bekend, onder meer omdat Nieuwe Revu een portret van hem maakte. Daarin zei hij het volgende: "We pakken land voor land totdat heel de wereld sharia heeft. Amerika kan straaljagers inzetten, maar het heeft geen nut. En Amerika is de eerste op onze lijst! Wie Amerika heeft gesteund, zullen zijn hoofd verliezen. En zij die F16’s hebben gestuurd om onze broeders te bombarderen, zijn zeker aan de beurt. Alles is gepland en Nederland zijn we zeker niet vergeten. Als we hier gebieden kunnen veroveren in twaalf uurtjes die nog groter zijn dan Nederland en België bij elkaar, hoe zit dat dan met Nederland?"
Hmhmm, juist ja. Prima dat hij niet bij zijn geld kan, maar daar moet het natuurlijk niet bij blijven. Deze man - en zijn collega's - moeten gewoon uit de weg worden geruimd en er moet voor worden gezorgd dat ze nooit meer naar ons land terug kunnen gaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten