Pechtold bij Pauw. Weer lage kijkcijfers

Het viel te verwachten: de kijkcijfers van Jeroen Pauws talkshow zijn nog steeds bijzonder laag. Gisteren zat Alexander Pechtold aan tafel bij Pauw. Dat helpt natuurlijk ook niet echt voor de kijker die juist eens iets anders wil zien. PS Bovenstaand fragment komt niet uit de uitzending van gisteren, want die heeft de NPO nog niet online kunnen zetten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

 1. cmsuijkerbuijk

  “En dan die Pechtold die beweerde dat in de woordenboeken in de Tweede
  Kamer ook vreselijke woorden staan.”

  Ik heb het niet gezien of gehoord, maar heeft hij dit wérkelijk gezegd? Als dat dus waar is, dan kent deze gesjeesde veilingmeester het verschil  niet tussen een boek met verhalende tekst, zoals de Koran, waarin dus de bedoelde woorden in hun context worden gebruikt en een boek met verklarende tekst van zo’n “vreselijk” woord!

  Ik wist het al langer, maar nu bevestigt hij het zelf: Knéttergek en geestelijk uitgedaagd!

 2. reageerbuis

  Het was weer tenenkrommend! Wat waren de heren het met elkaar eens./ En dan die Pechtold die beweerde dat in de woordenboeken in de Tweede Kamer ook vreselijke woorden staan. De koran mag van hem dus best blijven staan.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.