Pechtold bij Pauw. Weer lage kijkcijfers

Foto:

Het viel te verwachten: de kijkcijfers van Jeroen Pauws talkshow zijn nog steeds bijzonder laag. Gisteren zat Alexander Pechtold aan tafel bij Pauw. Dat helpt natuurlijk ook niet echt voor de kijker die juist eens iets anders wil zien. PS Bovenstaand fragment komt niet uit de uitzending van gisteren, want die heeft de NPO nog niet online kunnen zetten.

Het viel te verwachten: de kijkcijfers van Jeroen Pauws talkshow zijn nog steeds bijzonder laag. Gisteren zat Alexander Pechtold aan tafel bij Pauw. Dat helpt natuurlijk ook niet echt voor de kijker die juist eens iets anders wil zien. PS Bovenstaand fragment komt niet uit de uitzending van gisteren, want die heeft de NPO nog niet online kunnen zetten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!