Politiekcorrecten: eigenlijk is GeenStijl hartstikke fascistisch!

Geen categoriesep 29 2014, 21:00
'Geweld.'
Ah, daar gaan we weer. Heerlijk, die politiekcorrecte haat jegens een ieder die er andere opvattingen op na durft te houden:

Die Blommaert vindt GeenStijl dus ouderwets STOM. Het interviewtje bevat sappig-fascistische quotes als “GeenStijl is een soort van ziekte in de samenleving. Ik ben verbijsterd dat de politiek er niets aan doet: het is een vorm van geweld die op een zeer onrechtvaardige manier slachtoffers maakt” en "Het verbale geweld op dit blog ís per definitie een vorm van geweld, met alle slachtoffers van dien. Wat zij doen is een misdrijf en ik vind dat dan ook compleet onaanvaardbaar." Sjonge hoor. Zo zuur zien we 't zelfs niet vaak op NPO BNN VARA Joop.nl. (Al kun je d'r op wachten tot Jolo's Ongevraagde Overschrijf Pagina het stukkie kopieplakt natuurlijk.)

Het ergste van dit soort figuren is dat ze het honderd procent menen wanneer ze zeggen dat websites zoals GeenStijl (en DDS ongetwijfeld ook) verboden moeten worden. Ze hebben lak aan de vrijheid van meningsuiting en begrijpen werkelijk niets van dat wat het westen zo speciaal en vrij maakt. Of misschien zeg ik dat verkeerd: waarschijnlijk bevatten ze het wel, maar interesseert het ze gewoon niet. Het westen is immers slecht (want hatespeech!).
En ondertussen doen dit soort types dus net alsof ISIS totaal niet islamitisch is, want zielig voor radicale haatmoslims. Kunt u er nog een touw aan vastknopen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten