Politiekcorrecten: eigenlijk is GeenStijl hartstikke fascistisch!

‘Geweld.’

Ah, daar gaan we weer. Heerlijk, die politiekcorrecte haat jegens een ieder die er andere opvattingen op na durft te houden:

Die Blommaert vindt GeenStijl dus ouderwets STOM. Het interviewtje bevat sappig-fascistische quotes als “GeenStijl is een soort van ziekte in de samenleving. Ik ben verbijsterd dat de politiek er niets aan doet: het is een vorm van geweld die op een zeer onrechtvaardige manier slachtoffers maakt” en “Het verbale geweld op dit blog ís per definitie een vorm van geweld, met alle slachtoffers van dien. Wat zij doen is een misdrijf en ik vind dat dan ook compleet onaanvaardbaar.” Sjonge hoor. Zo zuur zien we ’t zelfs niet vaak op NPO BNN VARA Joop.nl. (Al kun je d’r op wachten tot Jolo’s Ongevraagde Overschrijf Pagina het stukkie kopieplakt natuurlijk.)

Het ergste van dit soort figuren is dat ze het honderd procent menen wanneer ze zeggen dat websites zoals GeenStijl (en DDS ongetwijfeld ook) verboden moeten worden. Ze hebben lak aan de vrijheid van meningsuiting en begrijpen werkelijk niets van dat wat het westen zo speciaal en vrij maakt. Of misschien zeg ik dat verkeerd: waarschijnlijk bevatten ze het wel, maar interesseert het ze gewoon niet. Het westen is immers slecht (want hatespeech!).

En ondertussen doen dit soort types dus net alsof ISIS totaal niet islamitisch is, want zielig voor radicale haatmoslims. Kunt u er nog een touw aan vastknopen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

5 reacties

 1. Jonas

  Inderdaad zijn ze zuur die politiek correcten. Zij zijn eigenlijk fascistisch. Want alleen wat de moslims zeggen geven ze geen kritiek op. Maar als een autochtoon dat zegt wordt dat tegen hen gekeerd. Wat hebben die mensen toch tegen autochtonen?O ja ze zijn niet islamiet.Bij het islamfascime kijken ze wel even weg en ontkennen hun haat en schreeuwerige selectieve verontwaardiging.Liegen doen ze natuurlijk ook niet. Maar met politiek correcten krijg je dat de moslim denkt. Laat ik wat liegen of een grote mond opzetten. Ik krijg wel mijn zin bij die (naïeve) lui.De autochtoon of niet-moslim mag het onderspit delven en de culttur wordt een van weg met ons, de democratie en de vrijheid van meningsuiting. Zo kan er haat, geweld, verpaupering,destructiviteit en tweedeling moslim (segregatie)dominant en autochtoon,jood,christen,niet-moslim ondergeschikte samenleving.Dat moet niet en daar moeten wij een dam tegen het islamfundamentalisme opwerpen. Goed dat er media is die geen politieke correcte inhoud heeft. Dat er meerdere schrijven (media) mogen volgen.

 2. Mar

  http://www.nieuwwij.nl/interview/mensen-van-geenstijl-zijn-geweldplegers/

   

  De man zegt een en ander over Geen Stijl, wat door Geen Stijl zelf wordt omschreven als:

   

  “Het interviewtje bevat sappig-fascistische quotes als”

   

  Het is dus omgekeerd.

   

  Geen Stijl labelt de uitspraken van wat jij hier politiekcorrecten noemt als fascistische uitspraken.

   

  Een website willen verbieden vanwege inhoud is te dom voor woorden en inderdaad aantasting van vrijheid van meningsuiting, welke inhoud een website dan ook mogen hebben.

 3. locke

  Het gaat tijd worden dat het  NL volk radicaliseert tegen deze volksverlakkers en  het gajes met wortel en tak uit hun

  comfortabele stoeltjes schopt.

  Het is onbegrijpelijk dat een groep een heel volk kan koeioneren en ook nog  zonder slag of stoot kan overleveren aan een  vreemde  mogendheid.

  Ze mogen wel eens uit hun slaapje komen , Hong Kong is in het verleden ook eens Engels geweest  toen wisten de mensen hoe de hazen liepen, als ze de straat niet opkomen is hun lot bezegeld.

 4. Guardian zet waarschuwing boven nieuwe cover Charlie Hebdo – De Dagelijkse Standaard

  […] is de Guardian zo vreselijk politiekcorrect dat ze fundamentalistische moslims nu al waarschuwen als ze een cartoon van Mohammed plaatsen. […]

 5. drnomad

  Ik denk dat dit soort figuren niet voor vrijheid zijn. Bovendien, de coalitie van handophouders zijn verenigd in hun anti-kapitalisme, want men wil profiteren van het wie-fout-is-moet-betalen systeem. De coalitie van handophouders zijn onderling solidair… Dus ja, ik kan er een touw aan vastknopen. Neem nooit de woorden die ze uitkramen serieus, je zult verward worden.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.