Rabo heft 103 jaar oude bank op

Schretlen & Co

 

De schaalvergroting bij de Rabobank organisatie zet door. Was er al eerder kritiek van binnenuit op het gevoerde beleid, dat de bijl zet aan de coöperatieve structuur van de bank, nu sneuvelt er weer een pareltje van het oude bankieren: Schretlen & Co.

Rabobank heft het dochterbedrijf Schretlen & Co namelijk op en gaat de dienstverlening aan vermogende klanten volledig integreren met het hoofdkantoor. De specialisten van Schretlen zullen een afdeling vormen bij Rabobank Nederland onder de naam Rabo Schretlen Vermogensmanagement.

Dit staat in een persbericht van vanochtend, opgesteld door het hoofdbestuur van de bank. De krachtenbundeling is er onder meer op gericht om sterker te kunnen concurreren met ABN Amro MeesPierson en Van Lanschot Bankiers, zegt Ron Droste in een toelichting. Droste is directeur Particulieren en Private Banking en de opvolger van Pim Mol.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

 1. Makker

  Vroeger schreef je “poep” nog met de lange “OE”, net als deze bank.

   

  Geld verdienen doe je niet met een stoffig instituut, of moet Obelix S.A. zijn menhirhandeltje ook

  maar weer opstarten?

 2. Henk

  Ik kan me zomaar voorstellen dat de klanten van Schretlen & Co hier niet blij mee zijn. Banken en klantvriendelijkheid. Het blijft een lastige combinatie.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.